VAHAP SEÇER'İN ERDEMLİ VE KARGIPINARI SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZLERİ AÇILDI... SEÇER: “BİZİM YOLUMUZ, ATATÜRK’ÜN YOLU, ONUN PEŞİNDEN GİDECEĞİZ”

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Seçer’in Erdemli ve Kargıpınarı Seçim Koordinasyon Merkezleri açıldı. Açılışta kent halkına seslenen Başkan Seçer, “Biz Kargıpınarı’nı önemsiyoruz, Erdemli halkını seviyoruz. Kentimizde ne var, hangi gruplar var bizden

YEREL 25.02.2024 13:32:58 0
VAHAP SEÇER

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Seçer’in Erdemli ve Kargıpınarı Seçim Koordinasyon Merkezleri açıldı. Açılışta kent halkına seslenen Başkan Seçer, “Biz Kargıpınarı’nı önemsiyoruz, Erdemli halkını seviyoruz. Kentimizde ne var, hangi gruplar var bizden beklentileri ne biliyoruz. Biz hizmet yaparken yurttaşın kimliğini, siyasi bakışını, siyasi düşüncesini görmeyiz. Ama biz Cumhuriyet Halk Partiliyiz. Bizim yolumuz belli. Bizim yolumuz, Atatürk’ün yolu. Onun peşinden gideceğiz” dedi.

CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve mevcut Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Seçer’in Erdemli ve Kargıpınarı Seçim Koordinasyon Merkezleri açıldı. Açılışlara Başkan Seçer’in yanı sıra CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış, CHP Mersin İl Başkanı Koral Ömür, CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı İzzet Kırılmaz, CHP Erdemli Belediye Başkan Adayı Mehmet Mavi, CHP Erdemli İlçe Başkanı Ahmet Dursen Şahin, il ve ilçe örgütlerinin yöneticileri, partililer ve Erdemli halkı katıldı. 

Kargıpınarı’ndaki açılışta konuşan Başkan Seçer, Kargıpınarı halkının kararını ‘Hizmet İttifakı’ndan yana kullandığını belirterek, şunları söyledi:

“BİZİM YOLUMUZ ATATÜRK’ÜN YOLU”

“Çünkü Kargıpınarı Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden 5 yıl boyunca hizmet aldı. 5 yıllık hizmeti gören Kargıpınarı halkı kararını zaten verdi. ‘Başkanımızı bırakmayacağız, Başkanımızla devam edeceğiz, hizmetleri almaya devam edeceğiz’ dedi. Biz Kargıpınarı’nı önemsiyoruz, Erdemli halkını seviyoruz. Kentimizde ne var, hangi gruplar var bizden beklentileri ne biliyoruz. Biz hizmet yaparken yurttaşın kimliğini, siyasi bakışını, siyasi düşüncesini görmeyiz. Ama biz Cumhuriyet Halk Partiliyiz. Bizim yolumuz belli. Bizim yolumuz Atatürk’ün yolu, onun peşinden gideceğiz.”

Daha sonra Erdemli Seçim Koordinasyon Merkezi’nde konuşan Seçer, hizmet süreleri boyunca, gelişen ve büyüyen Erdemli’ye önemli hizmetler yaptıklarını söyleyerek, şunları kaydetti:

“5 yıldır emek ettik, gecemizi gündüzümüze kattık, yurttaşlarımızın her ihtiyacına koştuk. 5 yılda 161 bin ton asfalt kullandık. Erdemli bunu hak ediyor. Önceden arabalar ayda bir rot değiştiriyordu, lastik kırıyordu, çukurlara giriyordu, şimdi yağ gibi gidiyor. 2020 yılında Mergin köprüsünü hizmetinize açtım. Elli yıllık hikaye tarih oldu.”

2021 yılında hizmete açılan Lamos Köprüsü hakkında bir Belediye Meclis üyesinin kendisine teşekkür ettiğinden söz eden Seçer, siyasetin nezaket içerisinde yapılmasının çok önemli olduğuna vurgu yaptı.  Seçer, şöyle konuştu:

“Memlekete hizmet eden, taş üstüne taş koyan herkesten Allah razı olsun. Ben hayatım boyunca kimseye öykünmedim, kimseyi kıskanmadım. Ben buyum, kimliğim bu, düşüncem bu, tavrım bu. Ama kendi içimde en iyisi olmaya çalışırım. Kimseyle bir yarışım yok. Yarışım, mücadelem kendimle. Başarılı insanı da takdir ederim. Siyaset böyle yapılmalı. Siyasette asalet, nezaket önemlidir. Birbirimize kibar davranacağız. Meclis üyesi kardeşimiz ‘Vahap Başkan teşekkür ediyorum. Bu köprüyü bitirmek sana nasip oldu’ dedi ve biz Lamos Köprüsü’nü 2021 yılında Erdemlililerin hizmetini açtık. Hayırlı uğurlu olsun.”

Yurttaşlara sundukları hizmetlerde hiçbir ayrım yapmadıklarının altını çizen Seçer, şöyle devam etti:

“Hizmetin partisi olmaz. Asaletli bir siyasetçi, özellikle bir belediye başkanı, ideolojik düşünmez. Biz belediye yönetimine geldik, ayrımcılığı yerin yedi kat dibine gömdük. Ben ya da herhangi bir kimse, AK Parti’nin görüşlerini beğenmeyebilir ama AK Partili yurttaşlardan neden nefret edeyim? Ya da bir başka partiliysem CHP’li seçmenlerden neden nefret edeyim? Onları neden hizmetsizliğe mahkum edeyim. Bu yakışır mı? Ben AK Parti’nin görüşünü benimsemiyor olabilirim ama AK Partili yurttaşlarımı da tüm sağ partiye mensup yurttaşlarımı da seviyorum.

Biz şimdiye kadar tüm ilçelerimize fide fidan, sulama borusu, hayvancılık desteği verdik. ‘Hadi gel köyümüze destek verelim’ projesi kapsamında toplam 240 işletme kurduk. Sulama kooperatiflerinin güneş enerji santralleri projelerinde destek vereceğiz. Onların elektrik faturalarına ödediği parayı ortadan kaldırarak rahat bir nefes almasını sağlayacağız. Bu yeni dönemde yapacağımız en önemli tarımsal destek.”

Yol yapım çalışmalarının hız kesmeden devam edeceğine dikkat çeken Seçer, Büyükşehir ekiplerinin şu anda Erdemli Erdemoğlu Bulvarı, Sabahattin Çakmakoğlu Caddesi ve Şehit Üsteğmen Caddesinde sürdürdükleri çalışmaların sonuna geldiklerini söyledi. Seçer, sözlerini şöyle sürdürdü:

“MERSİN BÜYÜKŞEHİR GÖZ BOYAMAK İÇİN İŞ YAPMAZ”

“Biz yol yaparken üstünkörü yapmıyoruz. Bu caddelerde içme suyu şebekelerini değiştirdik. Altyapınızı tamamen yenileştirdik, ondan sonra üst yapınızı yaptık. Mersin Büyükşehir Belediyesi yaparsa en iyisini, en kalitelisini yapar. Mersin Büyükşehir kötü, günü kurtarmak, oy, göz boyamak için iş yapmaz. Yolun altyapısını yapar, sonra yolun kendisini yapar. Bizim yaptığımız imalatlar sağlam ve düzgündür.” 

Erdemli’de otogar sorunun Erdemli Belediyesi’nin yer tahsisi yapmadığı için devam ettiğini kaydeden Seçer, “Bir türlü anlaşamadık. Neyse artık Mavi Başkan var. Mavi başkana diyeceğiz ki ‘Başkanım Mersin Büyükşehir Belediyesi, Erdemli Belediyesi iş birliği yapsınlar. Erdemlililere yaraşır bir otogar yapalım.’ Bu iş böyle uyum içerisinde olur. Bu size sözümdür. Arsa problemi çözülür çözülmez bir yıl içerisinde hizmetinizi sunacağız” diye konuştu. 

Limonlu’da İller Bankası’nın yaptığı kanalizasyonun çöktüğünü söyleyen Seçer, konuya ilişkin şu bilgileri verdi:

“Biz bunu yeniden ayağa kaldıracağız. O bölgedeki vatandaşlarıma sözümdür; Limonlu’da kanalizasyon sorununu ortadan kaldıracağız. Mevcut arıtmamıza yeni kanalizasyon hattımızı bağlayacağız. Yine Tömük ve Arpaçbahşiş kanalizasyon hattı, Kızkalesi derin deniz deşarjını yapacağız. Toplam tamamladığımız, devam eden, planladığımız; 1 milyar 687 milyon TL tutarında proje var. Tömük’ün altyapı yatırımları çok pahalı. Onun için mutlaka kredi bulmamız lazım. 17 milyon avroluk yatırım yani 5 milyar liradan fazla bir para. Bu para bu bölgenin tamamına yetecek şekilde. Söz veriyorum, Tömük’ün en kısa sürede temelini atacağız. Ardından da Limonlu’nun bütün çalışmalarını başlatacağız.”

Kentin her noktasıyla ilgili sorunlara hakim olduğunu vurgulayan Seçer, “Bu memleket bizim. Çocuklarımız, geleceğimiz, ülkemiz için, Atatürk’ün kemiklerini sızlatmamak için çalışacağız. Hep beraber çalışacağız. Biz büyük bir milletiz, biz biriz, beraberiz” dedi.  

Seçer, yaptığı hizmetlerden memnun olan yurttaşlara da şöyle seslendi:

“Yerel seçimlere gidiyoruz, partinize saygı duyuyorum ama 31 Mart’ta Mersin Büyükşehir’de Hizmet İttifakı’na oy verin. Mersinliler ahde vefayı bilir. Mavi Başkanımız ‘Büyükşehir Belediye Başkanımızın 5 yıllık deneyimi ile onun bana vereceği destek ile Erdemliye hizmet etmek istiyorum’ diyor. Erdemli’de Mehmet Mavi, Mersin’de Vahap Seçer.” 

CHP Erdemli Belediye Başkan Adayı Mehmet Mavi de 31 Mart’ta sloganlarının ‘Mersin’de Vahap Başkan, Erdemli’de Mavi Başkan’ olduğunu kaydederek, şunları dile getirdi:

“Ne ben yalnızım, ne siz yalnızsınız. Erdemli 152 bin kişiyle yeni bir dönemeçte. Gün hesapların günü değil, geçmiş kırgınlıkların, dargınlıkların günü değil. Gün yaşadıklarımızın farkında olma günü. Layık olmadıklarımıza ‘dur’ demek için kenetlenme günü. İşsizliğe son vereceğiz, yoksulluğa ve yolsuzluğa son vermek için geliyoruz.”

 

 



Haber Kaynak : ANKA HABER
  • BIST 100

    9177,70%-0,39
  • DOLAR

    39,10% 0,03
  • EURO

    43,95% -0,35
  • GRAM ALTIN

    4091,83% -0,99
  • Ç. ALTIN

    6654,77% 0,00

ERDOĞAN'IN YORGUNLUĞU KONUŞMASINA YANSIDI

DEM-AKP GÖRÜŞMESİ İKİ BUÇUK SAAT SÜRDÜ!"SÜREÇTE DURAKSAMA YOK"

KOLİN'E DEV BİR İHALE DAHA!

ÖZGÜR ÖZEL 'AHTAPOT'U AÇIKLADI

CHP'Lİ TORUN'DAN DİYANET'E 'SÖZLÜ SINAV' TEPKİSİ…

'CAİZ DEĞİL' DİYE GÖREVE GİTMEYİ REDDEDEN POLİS VARMIŞ

İBB BAŞKANVEKİLİ NURİ ASLAN HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATILDI

PAPARA'YA YASA DIŞI BAHİS OPERASYONU: 8 ŞİRKETE EL KONULDU, KAYYUM ATANDI

DEM PARTİ HEYETİ, MHP'Yİ ZİYARET EDİYOR: BAHÇELİ KAPIDA KARŞILADI

AHMET DAVUTOĞLU’NDAN DİKKAT ÇEKEN ÇIKIŞ

DEVLET BAHÇELİ, AYLAR SONRA İLK KEZ KONUŞMA YAPACAK

İLHAN ŞEŞEN HAYATINI KAYBETTİ

NARİN GÜRAN CİNAYETİNDE CEZALAR ONANDI

ZEHRA KINIK'A 4 YIL 2 AY HAPİS CEZASI: HÜKMÜN AÇIKLANMASI GERİ BIRAKILDI

ÖZGÜR ÖZEL’DEN AYM BAŞKANINA ZİYARET

İBB'YE 4. DALGA OPERASYONU: 45 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

CHP KURULTAYI'NIN İPTAL DAVASI 30 HAZİRAN'A ERTELENDİ

AKP’Lİ BELEDİYENİN KAMU ZARARI

YÜKSELİŞ KOLEJİ’NDE UNUTULMAZ MEZUNİYET GECESİ!

ERDOĞAN'IN ESKİ DANIŞMANI İZZET ÖZGEN’DEN İMAMOĞLU AÇIKLAMASI

FENERBAHÇE, EUROLEAGUE ŞAMPİYONU

ÖZGÜR ÖZEL: EKREM BAŞKANA DA, BÜTÜN ARKADAŞLARIMIZA DA KEFİL OLURUM.

ABD'Lİ SENATÖR MURPHY'DEN 'İMAMOĞLU' AÇIKLAMASI…

AYŞE BARIM DAVASINDAKİ İHBARCI DOLANDIRICI ÇIKTI

ÖZEL'DEN PANKART SORUŞTURMASINA YANIT…

İMAMOĞLU'NDAN PANKART SORUŞTURMASINA İNGİLİZCE MESAJLI YANIT

TBMM'DE BU HAFTA NELER GÖRÜŞÜLECEK?

HATAY’DA REZERV ALAN SORUNU BÜYÜYOR

BORSADA MANİPÜLASYON SORUŞTURMASI: ESKİ THK REKTÖRÜ ÜNSAL BAN TUTUKLANDI

CHP'Lİ MİLLETVEKİLLERİ BOĞAZ KÖPRÜSÜ'NE 'İMAMOĞLU'NA ÖZGÜRLÜK' PANKARTI ASTI

Yükleniyor


Çamlıhemşin halkı, kendi imkanlarıyla yaptırdıkları Taş Mektep'in Milli Eğitim Bakanlığı'na tahsisine tepki gösterdi

Hopa'da adli kontrol şartıyla serbest bırakılan 2 zanlı, savcılığın itirazı sonrası tutuklandı.

Marketlerde 35, 40 lira olan mandalinayı, burada bizden tüccar 7 liraya almak istiyor

Yozgat’ta patates üreticisi ihracat kapılarının açılmasını istiyor

Osmaniye Devlet Hastanesi’nde nöbetçi personele saldırı

"MESEM’ler kapatılsın, çocukların ekonomik sömürüsü son bulsun"

  • Perşembe 25.9 ° / 15.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 30.9 ° / 12.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 35 29 1 5 58 92
2.Fenerbahçe 35 25 4 6 50 81
3.Samsunspor 35 18 10 7 13 61
4.Beşiktaş 35 16 8 11 19 59
5.İstanbul Başakşehir 35 16 13 6 6 54
6.Eyüpspor 36 15 13 8 5 53
7.Trabzonspor 35 12 11 12 11 48
8.Göztepe 35 12 12 11 8 47
9.Kasımpaşa 35 11 10 14 0 47
10.Konyaspor 35 13 15 7 -4 46
11.Rizespor 35 14 17 4 -9 46
12.Kayserispor 35 11 12 12 -11 45
13.Gazişehir Gaziantep 35 12 15 8 -5 44
14.Antalyaspor 35 12 15 8 -23 44
15.Alanyaspor 35 11 15 9 -9 42
16.Bodrum FK 35 9 16 10 -13 37
17.Sivasspor 35 9 18 8 -14 35
18.Hatayspor 35 6 21 8 -24 26
19.Adana Demirspor 35 3 28 4 -58 1