ÜMİT ÖZDAĞ DENİZLİ’DE 1 LİRAYA DOMATES SATTI, POLİS KAMERASINI GÖRÜNCE GÜLÜMSEDİ: "OOO SÜLEYMAN DA BURADA"

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Denizli'de vatandaşlara domatesin kilosunun kaç para olduğunu sordu. "Çok pahalı alamıyoruz" cevabını alan Özdağ, parti stantında bulunan iki kasa domatesi kilosu 1 TL’den vatandaşa sattı.

GÜNDEM 18.11.2022 10:36:00 0
ÜMİT ÖZDAĞ DENİZLİ’DE 1 LİRAYA DOMATES SATTI, POLİS KAMERASINI GÖRÜNCE GÜLÜMSEDİ:

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Denizli'de vatandaşlara domatesin kilosunun kaç para olduğunu sordu. "Çok pahalı alamıyoruz" cevabını alan Özdağ, parti stantında bulunan iki kasa domatesi kilosu 1 TL’den vatandaşa sattı. Özdağ, "Herkes sıraya girsin bu domates bitene kadar kilosu 1 TL’den vereceğiz. Eğer domatesi, soğanı, patatesi her şeyi ucuza yemek istiyorsanız seçimlerde Zafer Partisi’ne oy verin" dedi. Kalabalık içerisinde Denizli Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şubesi çalışanı polis memurunun video çekimi yaptığını fark eden Ümit Özdağ, “Ooo Süleyman da burada, Süleyman merhaba. Herkes hangi Süleyman diye soruyor, Süleyman Soylu. Bak o kırmızı kameralı olan Süleyman Soylu” diyerek güldü.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, bir dizi ziyaret gerçekleştirmek için bugün Denizli'ye geldi.

DOMATESİ 1 TL’DEN SATTI “UCUZA YEMEK İSTİYORSANIZ OY VERİN” DEDİ

Kent merkezinde esnaf ziyareti yapan Özdağ, Zafer Partisi’nin standının başına geçerek farklı bir propaganda yaptı. Vatandaşlara seslenen Ümit Özdağ, önce vatandaşlara domatesin kilosunun kaç TL olduğunu sordu. “Çok pahalı alamıyoruz” cevabını alan Özdağ, stant içinde bulunan 2 kasa domatesi kilosu 1 TL’den vatandaşa sattı. Özdağ, "Herkes sıraya girsin bu domates bitene kadar kilosu 1 TL’den vereceğiz. Eğer domatesi, soğanı, patatesi her şeyi ucuza yemek istiyorsanız seçimlerde Zafer Partisi’ne oy verin. 13 milyon sığınmacı bu ülkeden gittiğinde soframızdaki her şey daha ucuz olacak. Hayat daha ucuz olacak" dedi. Özdağ’ın 1 TL’den sattığı 2 kasa domates 3 dakika içerisinde tükendi.

POLİS KAMERASINA GÜLÜMSEDİ: "OOO SÜLEYMAN DA BURADA"

Domatesleri vatandaşa dağıttığı sırada kalabalık içerisinde Denizli Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şubesi çalışanı polis memurunun video çekimi yaptığını fark eden Ümit Özdağ, “Ooo Süleyman da burada, Süleyman merhaba. Herkes hangi Süleyman diye soruyor, Süleyman Soylu. Bak o kırmızı kameralı olan Süleyman Soylu” diyerek güldü.

Özdağ, İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında ise Taksim'de meydana gelen terör saldırısı ile yaklaşan seçimleri değerlendirdi. Ümit Özdağ özetle şöyle konuştu:

“BU SEÇİMLERDE RECEP TAYYİP ERDOĞAN'IN ADAY OLMASI MÜMKÜN DEĞİL”

"Türkiye, Haziran 2023'te yapılması planlanan seçime doğru ilerliyor. Bu seçimlerde Recep Tayyip Erdoğan'ın aday olması mümkün değil. Anayasada bu çok açık. Erdoğan 12. ve 13. Cumhurbaşkanı olarak görev yaptı. Erdoğan aday olabilmek için erken seçimden bahsediliyor. Bu anayasal bir kavram değil. Anayasada erken genel seçim kavramı yok. Erdoğan'ın istediğinin olabilmesi için 360 oy olması gerekiyor. Cumhur ittifakının 360 oyu yok. Bu seçimlerin gerçekleşmesi için önce Cumhur İttifakı ile Millet İttifakı’nın yeni bir ittifak yaparak, 360 oy ile seçim tarihini belirlemeleri gerekiyor. Erdoğan bu kararı alırsa Cumhur İttifakı ile Millet İttifakı tarafından ortak aday gösterilmiş olacak. Aksi takdirde aday olması mümkün değil… YSK Erdoğan'ın aday olabileceği kararını alırsa zamanı geldiğinde yargılanırlar.

"TERÖRLE MÜCADELE SAKSI KALDIRARAK OLMAZ"

Terörle mücadele İstiklal Caddesi'nden saksı kaldırarak yapılamaz. Terörle mücadele yüzde 100 güvenlik sağlayarak yapılır. Milyonlarca yabancının, suçlunun, tacirin, mafyanın, teröristin olduğu İstanbul ve Türkiye'de güvenliği sağlamak nerdeyse imkansızdır. Sınırlarımızın anti personel mayınla döşenmesi, balon sistemi ile gözetleme, İHA ve SİHA’ların kritik noktalardan uçuş yapması, Türkiye'ye yönelik silah ve insan kaçakçılarının MİT tarafından yok edilmesi, sensör sistemleri gibi planlamalar yapılmalı. Ancak bu zihniyet devam ettiği sürece, Türk insanının güvenliğini sağlamak mümkün değil. Önümüzdeki seçim referandum aslında. Bu referandumda iki görüş var. Biri Zafer Partisi. 13 milyon sığınmacıyı 1 sene içerisinde göndermeyi, gerekirse zorla göndermeyi vadediyor. Diğer partiler ise sığınmacıları vatanlarına göndermeye niyeti olmayanlardır. Her seçmen tercihinin sonuçlarını olumlu ve olumsuz şekilde yaşar."

Ümit Özdağ, Bayramyeri meydanında vatandaşlarla birlikte bir süre sohbet ettikten ve fotoğraf çekildikten sonra Kaleiçi çarşısına giderek esnafı ziyaret etti.

 

Haber Kaynak : ANKA HABER
  • BIST 100

    11182,96%1,66
  • DOLAR

    41,27% -0,05
  • EURO

    48,99% 0,81
  • GRAM ALTIN

    4896,55% 0,25
  • Ç. ALTIN

    8025,91% 1,72

BAYRAMPAŞA BELEDİYESİ’NDE OPERASYON: 20 KİŞİ HAKKINDA TUTUKLAMA KARARI

ÖZGÜR ÇELİK AÇIKLADI: BAYRAMPAŞA'DA BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ ÖLÜMLE TEHDİT EDİLDİ

ALTAYLI: KURULTAY DAVASINDA İKİNCİ PERDE...

BAYRAMPAŞA OPERASYONU: HASAN MUTLU DAHİL 39 KİŞİ HAKKINDA TUTUKLAMA TALEBİ!

ERDOĞAN: “BU DAVANIN HİÇBİR YERİNDE AK PARTİ OLARAK YOKUZ”

GÜRSEL TEKİN: BU MAHKEMENİN HİÇBİR TARAFINDA YOKUZ

BAYRAMPAŞA BELEDİYE MECLİSİ'NDE CHP ÇOĞUNLUĞU KAYBETTİ

CHP’Lİ AKSU BELEDİYESİNDE KRİTİK İSTİFALA

KEMAL KILIÇDAROĞLU’NA SÜRPRİZ TELEFON…

EPİK SANAT TİYATROSU “NAZIM” OYUNUNU HARBIYE HALKIYLA BULUŞTURDU

MERSİN'DE CİNNET GEÇİREN ANNE 5 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUNU BOĞAZINI KESEREK ÖLDÜRDÜ

BAYRAMPAŞA'DA BİR BELEDİYE MECLİS ÜYESİ DAHA CHP'DEN İSTİFA ETTİ

FETÖ'NÜN DIŞİŞLERİ YAPILANMASINA OPERASYON: 15 GÖZALTI KARARI

BAŞKAN ÖNTÜRK: “ÜRETİCİ KAZANACAK, TÜKETİCİ DE UYGUN FİYATLA YİYECEK”

VALİ MASATLI BALIKÇILARLA SEZONU BAŞLATTI

MAHKEMENİN KURULTAY KARARI BARIŞ YARKADAŞ'I KIZDIRDI

CHP’DEN KURULTAY DAVASI YORUMU: BU DAVALARI AÇANLAR CHP’Lİ DEĞİL

CAN HOLDİNG SORUŞTURMASI: KENAN TEKDAĞ SERBEST BIRAKILDI; 4 ŞÜPHELİ ADLİYEDE

KIZILCIK ŞERBETİ DİZİSİNİN SENARİSTİ MERVE GÖNTEM GÖZALTINA ALINDI

ERDOĞAN, CİHATÇI HTŞ LİDERİ COLANİ İLE DOHA’DA GÖRÜŞTÜ!

AKSARAY’DA SKANDAL: AMELİYATTA YANLIŞ KAN VERİLDİĞİ ÖNE SÜRÜLDÜ!

CHP KURULTAYI DAVASINDA ARA KARAR!

BUTLAN DAVASI BAŞLADI: CHP’DEN GENEL MERKEZ ÖNÜNDEN HODRİ MEYDAN!

SİYASET MAHKEMEDE, EKONOMİ BEKLEMEDE! KRİTİK DAVA PİYASALARI SALLAYABİLİR

HİKMET ÇETİN'DEN GÜNDEMİ SARSACAK İDDİA!

KURULTAY DAVASI ÖNCESİ İMAMOĞLU’NDAN SERT MESAJ

A MİLLİ ERKEK BASKETBOL TAKIMI AVRUPA İKİNCİSİ OLDU

125 BİN DEĞİL, MİLYONLAR! DEMOKRASİ İÇİN TANDOĞAN’DA BİRLEŞTİLER”

CHP GENÇLİK KOLLARI POLİS BARİKATLARINI YIKTI

KIRKLARELİ VALİSİ UĞUR TURHAN ERDOĞAN'I YERE GÖĞE SIĞDIRAMADI: SÖZLERİ TEPKİ ÇEKTİ

Yükleniyor


ÖZGÜR ÇELİK AÇIKLADI: BAYRAMPAŞA'DA BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ ÖLÜMLE TEHDİT EDİLDİ

ALTAYLI: KURULTAY DAVASINDA İKİNCİ PERDE...

BAYRAMPAŞA OPERASYONU: HASAN MUTLU DAHİL 39 KİŞİ HAKKINDA TUTUKLAMA TALEBİ!

ERDOĞAN: “BU DAVANIN HİÇBİR YERİNDE AK PARTİ OLARAK YOKUZ”

GÜRSEL TEKİN: BU MAHKEMENİN HİÇBİR TARAFINDA YOKUZ

BAYRAMPAŞA BELEDİYE MECLİSİ'NDE CHP ÇOĞUNLUĞU KAYBETTİ

  • Çarşamba 32.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 30.2 ° / 19.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 29.4 ° / 19.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 5 5 0 0 14 15
2.Fenerbahçe 4 3 0 1 5 10
3.Trabzonspor 5 3 1 1 2 10
4.Göztepe 5 2 0 3 5 9
5.Antalyaspor 5 3 2 0 1 9
6.Gazişehir Gaziantep 5 3 2 0 -2 9
7.Konyaspor 4 2 1 1 5 7
8.Alanyaspor 4 2 1 1 2 7
9.Samsunspor 4 2 1 1 1 7
10.Beşiktaş 3 2 1 0 0 6
11.Rizespor 4 1 2 1 -4 4
12.Eyüpspor 5 1 3 1 -5 4
13.Kasımpaşa 4 1 3 0 -2 3
14.Kayserispor 4 0 1 3 -4 3
15.Fatih Karagümrük 4 1 3 0 -5 3
16.İstanbul Başakşehir 3 0 1 2 -1 2
17.Kocaelispor 5 0 4 1 -6 1
18.Gençlerbirliği 5 0 5 0 -6 0