Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, “Depremin açtığı yaralar halen kanıyor. Dayanışmayı sürdürelim lütfen. Depremzedelerin ihtiyaçları için yapılan kampanyalara katılalım. Unutturmayacağız. Bu akşam 21:00'de mum yakıp pencere kenarına koyarak kaybettiklerimizi analım ve asla unutturmayacağımızı gösterelim” dedi.
Edirne F Tipi Cezaevi’nde tutuklu bulunan Selahattin Demirtaş, sosyal medya hesabında bugün avukatları aracılığıyla yaptığı açıklamada, Kahramanmaraş merkezli depremlerin açtığı yaraların halen kanadığını belirterek vatandaşları dayanışmayı sürdürmeye davet etti. Demirtaş’ın açıklaması şöyle:
“Depremin açtığı yaralar halen kanıyor. Dayanışmayı sürdürelim lütfen. Depremzedelerin ihtiyaçları için yapılan kampanyalara katılalım. Unutturmayacağız. Bu akşam 21:00'de mum yakıp pencere kenarına koyarak kaybettiklerimizi analım ve asla unutturmayacağımızı gösterelim.”
9078,43%-1,59
38,43% -0,12
43,61% -0,15
3989,23% -1,98
6483,07% -2,19