Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, “Depremin açtığı yaralar halen kanıyor. Dayanışmayı sürdürelim lütfen. Depremzedelerin ihtiyaçları için yapılan kampanyalara katılalım. Unutturmayacağız. Bu akşam 21:00'de mum yakıp pencere kenarına koyarak kaybettiklerimizi analım ve asla unutturmayacağımızı gösterelim” dedi.
Edirne F Tipi Cezaevi’nde tutuklu bulunan Selahattin Demirtaş, sosyal medya hesabında bugün avukatları aracılığıyla yaptığı açıklamada, Kahramanmaraş merkezli depremlerin açtığı yaraların halen kanadığını belirterek vatandaşları dayanışmayı sürdürmeye davet etti. Demirtaş’ın açıklaması şöyle:
“Depremin açtığı yaralar halen kanıyor. Dayanışmayı sürdürelim lütfen. Depremzedelerin ihtiyaçları için yapılan kampanyalara katılalım. Unutturmayacağız. Bu akşam 21:00'de mum yakıp pencere kenarına koyarak kaybettiklerimizi analım ve asla unutturmayacağımızı gösterelim.”
14273,32%0,83
42,70% 0,02
50,12% -0,06
5959,15% 0,98
9485,02% 0,00