Diyarbakır’da Narin Güran cinayeti soruşturmasında tutuklanan ilk isim olan amca Salim Güran, yeniden ifadesi alınmak üzere cezaevinden adliyeye sevk edildi.
Diyarbakır’da 21 Ağustos günü kaybolan ve 19 gün sonra 8 Eylül günü yapılan arama çalışmalarında Bağlar ilçesine bağlı kırsal Tavşantepe Mahallesi'ndeki Eğertutmaz Deresi’nde cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetine ilişkin soruşturma sürüyor.
Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturmada şüpheli olarak gözaltına Narin’in amcası Salim Güran, 2 Eylül günü çıkarıldığı mahkemece, 'kasten adam öldürme' ve 'kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma' suçlamalarıyla Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’nce, tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.
Olayla ilgili Narin’in annesi ve ağabeyinin de bulunduğu 8 kişinin tutuklanmasının ardından genişletilen soruşturma kapsamında tutuklu bulunan amca Salim Güran’ın ifadesi yeniden alınacak. Güran, tutuklu bulunduğu cezaevinden savcılık tarafından ifades alınmak üzere Diyarbakır Adliyesi’ne sevk edildi.
10372,04%-0,10
41,32% 0,08
48,48% -0,05
4843,95% 0,33
7896,98% 0,73