İmamoğlu, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti... "Önümüzdeki genel seçimde iktidar olacağız"

Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti. İmamoğlu, "Temel amacımız bu ülkenin iyiliği ve güzel bir geleceğe evrilmesidir. Ülkemizin, şehirlerimizin, vatan

GÜNDEM 8.09.2024 09:52:55 0
İmamoğlu, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi

HABER: MEHMET OFLAZ - KAMERA: UĞUR DEMİRCİ

(ESKİŞEHİR) - Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti. İmamoğlu, "Temel amacımız bu ülkenin iyiliği ve güzel bir geleceğe evrilmesidir. Ülkemizin, şehirlerimizin, vatandaşlarımızın hak ettiği iyi yaşamı bütün şehirlerde ortaya koyacağız. Önümüzdeki genel seçimde iktidar olacağız" dedi.

TBB Başkanı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu Eksişehir Büyükşehir Belediyesi önünde Eskişehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ve vatandaşlar karşıladı. İmamoğlu, burada vatandaşlara hitap etti, İmamoğlu, hizmetlerinden dolayı önceki Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e şükranlarını sundu.

İmamoğlu, "Ayşe Hanım çok değerli bir yol arkadaşımız. TBB’de birlikte mücadele ediyoruz, çalışıyoruz. Elbette Eskişehir bizi farklı heyecanlarla buluşturuyor. Eskişehir hepimiz için sosyal demokrat belediyeciliğin, iyi şehirciliğin Türkiye’deki, son çeyrek yüzyıldaki kuluçkası. Böyle bir kuluçkayı var eden Yılmaz Büyükerşen’e teşekkür ediyoruz. Ayşe Hanımla dayanışmamızı, omuz omuza yolcuğumuzu, ülkemizin ve şehirlerimizin iyileşmesi adına hep bir arada tutacağız. Elbette temel amacımız bu ülkenin iyiliği ve güzel bir geleceğe evrilmesidir. Bize sürpriz yaptınız. Bizi burada karşıladığınız için teşekkür ediyorum. Hem Ayşe Hanım hem biz şehirlerimize, hemşehrimize mahçup olmayalım. Hepinizi çok seviyoruz" diye konuştu.

"TBB geçen dönem siyasi ve adaletsiz davrandı"

İmamoğlu konuşmasının ardından Ayşe Ünlüce'yi makamında ziyaret etti. Ziyaretin ardından Ünlüce ve İmamoğlu, Eskişehir Belediye Meclisi Salonu'nda gazetecilere açıklamalarda bulundu. “Hem Eskişehirimizde hem de Eskişehir Büyükşehir Belediyemizde değerli başkanımız Ekrem İmamoğlu’nu ağırlamaktan onur duyuyoruz” diyen Ünlüce, İmamoğlu’nu seçimdeki başarılarından dolayı kutladı.

İmamoğlu'nun Türkiye Belediyeler Birliği'ne başkan seçilmesinden mutluluk duyduğunu belirten Ünlüce, "Gerçekten Türkiye Belediyeler Birliği geçen dönem ne kadar siyasi davrandığı, ne kadar adaletsiz davrandığı hepimizin malumuyken Ekrem Başkanımızın başkanlığında bu dönem özellikle deprem bölgesinde başlayan yardımlarla gerçekten nasıl adaletli davranılıcağını, nasıl doğru yönetileceğini hem bizelere hem de Türkiye'ye göstermiş oldu" diye konuştu.

"Önümüzdeki genel seçimde iktidar olacağız"

Ünlüce'nin ardından söz alan İmamoğlu, özetle şunları söyledi:

"Yılmaz Hocadan bayrağı Ayşe Başkanımız devraldı. Ayşe Başkanımızla bu yeni dönemde daha da ivmelenen belediyeciliği, hizmet dönemini başta büyükşehirlerimizde yaşatmak istiyoruz. 11 büyükşehirin itibarını ve ortaya koyduğu iyi hizmetin halk dilinde ne kadar siyasetimize katkı sunduğunu hepimiz yaşadık ve gördük. Şimdi 14 büyükşehir belediyesi olduk. Her belediyemizden başarı bekliyoruz. Ama 14 büyükşehir belediyemiz bu dönem tarihi bir sorumluluk üstlenmiştir. 2019'da üstlenilen o büyük sorumluluk daha da büyüyerek devam etmektedir. Çünkü temel amacımız şehirlerimizde oluşturduğumuz mutluluğu bütün Türkiye'ye yayabilmektir. Bunun da yolu belediyelerin başarısından geçiyor. Yorulacağız ama yorulmayacağız. Çok çalışacağız, durmayacağız. Ülkemizin, şehirlerimizin, vatandaşlarımızın hak ettiği iyi yaşamı bütün şehirlerde ortaya koyacağız. Önümüzdeki genel seçimde iktidar olacağız."

Tüm belediye başkanları, belediye meclis üyeleri ve yerel yöneticilerin "yüksek sorumluluk hissiyle" göreve devam etmeleri gerektiğini belirten İmamoğlu, "Hep birlikte başaracağız. Kazanacağımızı hissediyorum" diye konuştu. 

Haber Kaynak : ANKA HABER
  • BIST 100

    10919,34%0,44
  • DOLAR

    41,99% 0,10
  • EURO

    48,88% 0,38
  • GRAM ALTIN

    5361,92% 1,18
  • Ç. ALTIN

    8944,84% 0,00

MSB AÇIKLADI: 49 SURİYELİ HARP OKULLARI’NDA EĞİTİM ALACAK!

YENİ AKİT, DİYANET’İN ATATÜRK MESAJINA ÖFKELENDİ: “KEMALİSTLER DİYANET’İ ÖVDÜ!”

GÜLLÜ'NÜN KIZINDAN SONRA OĞLU HAKKINDA DA ŞOK İDDİA: ANNESİNE ŞİDDET UYGULADI!

ALMANYA BAŞBAKANI MERZ TÜRKİYE'YE GELDİ

CHP’DEN DİKKAT ÇEKEN RAPOR: “YARGI, SİYASETİN İNTİKAM ARACINA DÖNÜŞTÜ”

AŞIRI SAĞIN OY KAYBI AVRUPA’DA YANKI BULDU: HOLLANDA’DA YENİ DÖNEM Mİ?

ANKARA’DA YOĞUN TRAFİK: KOMİSYON FİDAN’I DİNLEYECEK, ERDOĞAN İMRALI HEYETİ İLE GÖRÜŞECEK

GEBZE'DE ÇÖKEN BİNA ENKAZINDA KALAN 2 KİŞİNİN DAHA CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

MUHİTTİN BÖCEK, EL YAZISIYLA YAZDIĞI NOTLA 'İTİRAFÇILIK' İDDİASINI YALANLADI

"İSTANBUL SENİN UYGULAMASI" SORUŞTURMASI: 4 KİŞİ HAKKINDA GÖZALTI KARARI

“MSB, EUROFİGHTER ANLAŞMASININ BEDELİNİ AÇIKLADI!

“EGEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR”: MİLYONLAR CUMHURİYET İÇİN YÜRÜDÜ!

RESEPSİYONDA DİKKAT ÇEKEN FOTOĞRAF: MHP O KAREDE YER ALMADI

FED FAİZİ 25 BAZ PUAN İNDİRDİ: POLİTİKA FAİZİ %3,75–4,00 ARALIĞINDA

CHP’Lİ ADIGÜZEL: “6–12 YAŞ ÇOCUKLARIN GÖSTERİSİ, ‘BACAKLARI ÇIPLAK’ GEREKÇESİYLE İPTAL ETTİRİLDİ”

ÖZGÜR ÖZEL'DEN YURT AÇILIŞINDA AKP'YE SERT ELEŞTİRİ

SÜREÇ KOMİSYONU YARIN KAPALI TOPLANIYOR! CHP’Lİ EMİR: EŞİTLİK VE ADALET DIŞINDA BİR ŞEY KONUŞULMAYACAK

ANITKABİR’DE 29 EKİM COŞKUSU: TÖRENE ‘ERDOĞAN’ SLOGANLARI DAMGA VURDU

ŞARKICI GÜLLÜ’NÜN ÖLÜMÜYLE İLGİLİ SORUŞTURMA DERİNLEŞİYOR: KIZININ MESAJLARI GÜNDEMDE

AYDIN’DA ÇERÇİOĞLU KRİZİ: VATANDAŞLAR TEPKİLİ, FESTİVAL GERGİN BİTTİ

GEBZE'DE 7 KATLI BİNA ÇÖKTÜ: ENKAZ ALTINDA KALANLAR VAR

İSKENDERUN’DA CUMHURİYET’İN 102. YILI COŞKUSU…

AKP KÜÇÜKÇEKMECE İLÇE BAŞKANI NEJAT ÖZTÜRK GÖREVİNDEN AYRILDI

HACETTEPE’DE PALALI SALDIRI SONRASI 5 ÖĞRENCİYE TUTUKLAMA TALEBİ

CUMHURİYET BAYRAMI’NDA TARTIŞMALI TALİMAT: OKULLARDA ERDOĞAN MESAJI OKUTULACAK İDDİASI!

BERAT ALBAYRAK GERİ Mİ DÖNÜYOR? EN KRİTİK ATAMADA İMZASI VAR İDDİASI

PERDE ARKASINDA SKANDAL! TAMER KARADAĞLI’YA DEVLET TİYATROSU’NDAN AĞIR SUÇLAMALAR

SINDIRGI'DA 6.1'LİK DEPREM! YERLİKAYA: 507 ÇAĞRI ALINDI, 30’U HASARLA İLGİLİ

PAPA TÜRKİYE'YE GELİYOR: PROGRAMI AÇIKLANDI

SANSÜR İDDİALARININ GÖLGESİNDE TELE1’İN YOUTUBE HESABI GERİ DÖNDÜ!

Yükleniyor


MSB AÇIKLADI: 49 SURİYELİ HARP OKULLARI’NDA EĞİTİM ALACAK!

YENİ AKİT, DİYANET’İN ATATÜRK MESAJINA ÖFKELENDİ: “KEMALİSTLER DİYANET’İ ÖVDÜ!”

GÜLLÜ'NÜN KIZINDAN SONRA OĞLU HAKKINDA DA ŞOK İDDİA: ANNESİNE ŞİDDET UYGULADI!

ALMANYA BAŞBAKANI MERZ TÜRKİYE'YE GELDİ

ANKARA’DA YOĞUN TRAFİK: KOMİSYON FİDAN’I DİNLEYECEK, ERDOĞAN İMRALI HEYETİ İLE GÖRÜŞECEK

GEBZE'DE ÇÖKEN BİNA ENKAZINDA KALAN 2 KİŞİNİN DAHA CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

MUHİTTİN BÖCEK, EL YAZISIYLA YAZDIĞI NOTLA 'İTİRAFÇILIK' İDDİASINI YALANLADI

  • Perşembe 27.2 ° / 13.9 ° Güneşli
  • Cuma 27.5 ° / 13.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli

Trendyol Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 10 9 0 1 20 28
2.TRABZONSPOR A.Ş. 10 7 1 2 10 23
3.FENERBAHÇE A.Ş. 10 6 0 4 12 22
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 10 5 3 2 4 17
5.SAMSUNSPOR A.Ş. 10 4 1 5 4 17
6.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 10 5 3 2 -3 17
7.GÖZTEPE A.Ş. 10 4 2 4 6 16
8.TÜMOSAN KONYASPOR 10 4 4 2 2 14
9.CORENDON ALANYASPOR 10 3 3 4 0 13
10.KOCAELİSPOR 10 3 5 2 -4 11
11.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 10 2 4 4 2 10
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 10 2 4 4 -3 10
13.KASIMPAŞA A.Ş. 10 2 4 4 -3 10
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 10 3 6 1 -9 10
15.GENÇLERBİRLİĞİ 10 2 6 2 -5 8
16.İKAS EYÜPSPOR 10 2 6 2 -7 8
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 10 0 4 6 -14 6
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 10 1 8 1 -12 4