CEMAL ENGİNYURT: BÖYLESİ DAVRANIŞLARLA BİZİ SUSTURAMAZSINIZ. GERİ ADIM ATTIRAMAZSINIZ

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt, TBMM Genel Kurulu’nda çıkan kavgada yaralanan İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs'ü ziyaretinin ardından açıklama yaptı.

GÜNDEM 7.12.2022 08:55:00 0
CEMAL ENGİNYURT:  BÖYLESİ DAVRANIŞLARLA BİZİ SUSTURAMAZSINIZ. GERİ ADIM ATTIRAMAZSINIZ

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt, TBMM Genel Kurulu’nda çıkan kavgada yaralanan İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs'ü ziyaretinin ardından açıklama yaptı. Enginyurt, “İktidar hala yumruk işiyle işi çözmeye çalışıyor. Emin olsunlar gün gelecek bunun hesabını verecekler” dedi.

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, TBMM Genel Kurulu’nda çıkan kavgada yaralanan İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs'ü, tedavi gördüğü Ankara Güven Hastanesi’nde ziyaret etti. Enginyurt, ziyaretinin ardından hastane önünde açıklama yaptı. Enginyurt, şunları söyledi:

“Yapılan saldırıyı şiddetle kınıyorum. Hüseyin Örs, nezaketiyle, beyefendi kişiliğiyle Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde örnek milletvekillerinden birisidir. Kendilerine bir saldırı yapıldığında saraydan başlamak üzere gazeteci trolleri, AKP’li trolleriyle linç kampanyası yapanlar Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde millet adına görev yapanlara acımasızca, kalleşçe arkadan saldırmaya bile artık cüret ediyorlarsa Türkiye’nin geldiği ve getirilmek istendiği nokta belli olmuştur.

Hüseyin Örs, Trabzon milletvekili değil; Türkiye milletvekilidir. Fikirlerini beyan edecek, fikri olan da karşılıklı cevap verecektir. Ama maalesef bütçeyi iş bitirme karnesi olarak gören AKP’nin şahsımın bakanları sıfatlı tipleri Meclisi birbirine düşürmek, Meclis’te hakaret dolu sözlerle ortamı germek adına siyaset yapıyorlar. Konuşmaları bu yöndedir. Bakın, Süleyman Soylu en çirkin lafları kullanmaktan imtina etmiyor. Mustafa Varank, yetmiyor Hulusi Akar, Bekir Bozdağ, Fuat Oktay. Yani bütçelerini anlatması gerekenler, milletin derdiyle dertlenmesi gerekenler muhalefete hakaret diliyle, küfür diliyle saldırıyorlar. Şimdi yetmedi yumruk atıyorlar. Hüseyin Örs kardeşimize yapılan bu çirkin saldırıyı Demokrat Parti olarak şiddetle kınıyoruz.

“SİZ YUMRUK ATANA KADAR BU MİLLETİN AÇLIĞINA, YOKLUĞUNA, FAKİRLİĞİNE, YOKSULLUĞUNA ÇARE OLUN”

“İktidara tavsiyemiz şu: Böylesi davranışlarla bizi susturamazsınız. Geri adım attıramazsınız. Yumruklarınızla değil; topunuzla, tankınızla, tüfeğinizle gelseniz de millet adına hizmet verdiğimiz Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde doğruları söylemekten bir saniye geri adım atmayacağız. Geri adım atan namerttir. Biz millet için oradayız. Millet için varız. Siz yumruk atana kadar bu milletin açlığına, yokluğuna, fakirliğine, yoksulluğuna çare olun. Bu milletin derdiyle dertlenin. Gençler intihar ediyor. Gençler bunalıma girdi. Emekliler yaşayamaz hale geldi. Çalışanlarımız perişan. İnsanlarımız evine ekmek götüremiyor. Kaşar peynirinin fiyatı eti geçti. Süt 22 lira oldu. Yumurta 3 lira oldu. Simit, ekmek 5 lira oldu. Ama bakıyoruz ki; iktidar hala yumruk işiyle işi çözmeye çalışıyor. Emin olsunlar gün gelecek bunun hesabını verecekler.

AKP’liler için her şey normal. Zafer Işık doğru diyor. Dövmeye alıştılar. Vurmaya alıştılar. Sövmeye alıştılar. 20 yıldır artık öyle alıştılar ki; kendilerinin iktidardan gidemeyeceklerini ömür boyu orada kalacaklarını düşünerek kendilerinin yaptığı her işi kendilerine hak görüyorlar. Zafer Işık şunu unutmasın; men dakka dukka. Çalma birisinin kapısını çalarlar kapısını demişler bir atasözünde. Çalarlar kapını. Gün olur harman olur keser döner sap döner devran döner. Herkes hesabını verir. Zafer Işık ve Alpay Özalan gibiler yaptıklarının hesabını muhakkak verecekler. Sadece onlar değil. Demokrat Parti olarak söz verdik. Devr-i sabık yaratacağız ve herkesin yaptığının hesabını soracağız. Fitil fitil burnundan getireceğiz.”

 

Haber Kaynak : ANKA HABER
  • BIST 100

    9174,74%-0,23
  • DOLAR

    39,56% 0,12
  • EURO

    45,53% 0,36
  • GRAM ALTIN

    4283,04% 0,06
  • Ç. ALTIN

    6903,41% -0,57

TUTUKLU BEYLİKDÜZÜ BELEDİYE BAŞKANI MURAT ÇALIK HASTANEYE SEVK EDİLDİ

ÇATIŞMALARDA 7. GÜN | İRAN, TEL AVİV'İ VURDU; İSRAİL YENİ HAVA SALDIRILARI DÜZENLEDİ

MERKEZ BANKASI FAİZ KARARINI AÇIKLADI

WSJ: TRUMP İRAN'A HAREKAT PLANINI ONAYLADI ANCAK "VUR EMRİ" VERMEDİ

MİLLET İRADESİNE SAHİP ÇIKIYOR: ON BİNLER AVCILAR'DA BULUŞTU

CHP KADIN KOLLARI'NIN AVCILAR MİTİNGİ ÖNCESİ DÜZENLEDİĞİ YÜRÜYÜŞE POLİS MÜDAHALESİ

ERDOĞAN ANAMUHALEFETİ HEDEF ALDI

DEM PARTİLİ BELEDİYE BAŞKANI GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİ

İSKENDERUN'DA DOĞALGAZ PATLAMASI

BENZİN VE MOTORİNE ZAM GELİYOR

ÇATIŞMALARDA 6. GÜN | İRAN KIZILAY BAŞKANI: İSRAİL, 21 EYALETE SALDIRI DÜZENLEDİ

YENİSİNİ ALINCA ESKİSİNE YOL VERDİ

AKAY, TBMM'DE KAMU KAYNAKLARI İLE ÇOKLU MAAŞ ALANLARA TEPKİ GÖSTERDİ

ÖZBUDUN ANAYASA KOMİSYONU BAŞKANI OLDU….

HATAY'DA 21 BİN KONUT İÇİN KURA HEYECANI

ÖNTÜRK, ALTINÖZÜ’NDE MUHTARLARLA İSTİŞARE ETTİ

TRUMP’TAN HAMANEY'E SUİKAST SİNYALİ, KOLAY HEDEF AMA ONU ÖLDÜRMEYECEĞİZ

TBMM'DE "İSRAİL-İRAN TEZKERESİ" OYBİRLİĞİYLE KABUL EDİLDİ

İRAN, İSRAİL'E KARŞI YENİ FÜZE VE İHA OPERASYONU BAŞLATTI

BAHÇELİ: İSRAİL’İN SİYASİ VE STRATEJİK AMACI TERÖRSÜZ TÜRKİYE HEDEFİNİ BALTALAMAKTIR

ÜMİT ÖZDAĞ TAHLİYE EDİLDİ: HİÇBİRİMİZİN ANAYASAL HAKLARI GÜVENCE ALTINDA DEĞİL

ÜMİT ÖZDAĞ TAHLİYE EDİLDİ: HİÇBİRİMİZİN ANAYASAL HAKLARI GÜVENCE ALTINDA DEĞİL

ÇATIŞMALARDA 5. GÜN: İSRAİL'E FÜZE SALDIRISI BAŞLATAN İRAN'DAN "SALDIRILAR YOĞUNLAŞACAK" MESAJI

KAMU HASTANESİNDE 'HAKSIZ KAZANÇ' SORUŞTURMASI: 6 GÖZALTI

MADENCİ YAKININI TEKMELEYEN YUSUF YERKEL'E YENİ GÖREV

İSRAİL, İRAN'IN YENİ GENELKURMAY BAŞKANI'NI ÖLDÜRDÜĞÜNÜ DUYURDU

ÜMİT ÖZDAĞ HAKİM KARŞISINDA

İMAMOĞLU'NDAN DURUŞMA SONRASI İLK PAYLAŞIM: DAYANIŞMANIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER

ERDOĞAN İRAN-İSRAİL ÇATIŞMASINA İLİŞKİN İLK KEZ KONUŞTU

NETANYAHU’DAN HAMENEY’E SUİKAST SİNYALİ

Yükleniyor


TUTUKLU BEYLİKDÜZÜ BELEDİYE BAŞKANI MURAT ÇALIK HASTANEYE SEVK EDİLDİ

ÇATIŞMALARDA 7. GÜN | İRAN, TEL AVİV'İ VURDU; İSRAİL YENİ HAVA SALDIRILARI DÜZENLEDİ

MİLLET İRADESİNE SAHİP ÇIKIYOR: ON BİNLER AVCILAR'DA BULUŞTU

CHP KADIN KOLLARI'NIN AVCILAR MİTİNGİ ÖNCESİ DÜZENLEDİĞİ YÜRÜYÜŞE POLİS MÜDAHALESİ

ERDOĞAN ANAMUHALEFETİ HEDEF ALDI

DEM PARTİLİ BELEDİYE BAŞKANI GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİ

ÇATIŞMALARDA 6. GÜN | İRAN KIZILAY BAŞKANI: İSRAİL, 21 EYALETE SALDIRI DÜZENLEDİ

  • Perşembe 36 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cuma 34.3 ° / 19.1 ° Güneşli
  • Cumartesi 35.2 ° / 18.6 ° Güneşli

Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 36 30 1 5 60 95
2.Fenerbahçe 36 26 4 6 51 84
3.Samsunspor 36 19 10 7 14 64
4.Beşiktaş 36 17 8 11 23 62
5.İstanbul Başakşehir 36 16 14 6 4 54
6.Eyüpspor 36 15 13 8 5 53
7.Trabzonspor 36 13 11 12 13 51
8.Göztepe 36 13 12 11 9 50
9.Rizespor 36 15 17 4 -6 49
10.Kasımpaşa 36 11 11 14 -1 47
11.Konyaspor 36 13 16 7 -5 46
12.Alanyaspor 36 12 15 9 -7 45
13.Kayserispor 36 11 13 12 -12 45
14.Gazişehir Gaziantep 36 12 15 9 -5 45
15.Antalyaspor 36 12 16 8 -25 44
16.Bodrum FK 36 9 17 10 -17 37
17.Sivasspor 36 9 19 8 -16 35
18.Hatayspor 36 6 22 8 -27 26
19.Adana Demirspor 36 3 28 5 -58 2