Seçer: Bu ülkeyi Atatürk’ün peşinden giden belediye başkanları kalkındıracak

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Aydıncık Belediyesi tarafından düzenlenen ‘1. Aydıncık Yaza Veda Festivali’ne katıldı...

GÜNDEM 26.08.2024 10:06:00 0
 Seçer: Bu ülkeyi Atatürk’ün peşinden giden belediye başkanları kalkındıracak

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Aydıncık Belediyesi tarafından düzenlenen ‘1. Aydıncık Yaza Veda Festivali’ne katıldı. Seçer, “Bu ülkeyi Atatürk’ün peşinden giden belediye başkanları kalkındıracak. Bizim belediyelerimizde birlik, bereket var” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Aydıncık Belediyesi'nin düzenlediği 1. Aydıncık Yaza Veda Festivali’ne katıldı. İncekum Tabiat Parkı’nda düzenlenen festivalde konuşan ve Belediye Başkanı Özkan Kılıçarpa ile birlikte hizmetlerini sürdüreceklerinin altını çizen Başkan Seçer, “Mersin Büyükşehir Belediyesi, Aydıncık Belediyesi hiç fark etmiyor. Artık Cumhuriyet Halk Partisi ailesi var Aydıncık’ta, beraber kalkındıracağız, büyüteceğiz” diye konuştu. Sahildeki belediyelerin neredeyse tamamının CHP’li olduğunu kaydeden Seçer, “Bir Bozyazı kaldı, bir dahaki seçimlerde alacağız. 13 ilçenin tamamında çalışan, üreten, vatanını, milletini gerçekten seven, özünden Atatürk'ün peşinden giden belediye başkanları olacak" ifadelerini kullandı.

“Göreve geldiğimizden beri ayrım yapmadan hizmet ediyoruz”

Göreve geldiği 2019 yılından itibaren ayrım yapmadan her yere eşit hizmet verdiklerinin altını çizen Seçer, “5 yıldır duydunuz mu, ‘Büyükşehir ayrımcılık yapıyor. Kendisine oy verenlere ayrı, vermeyen mahalleler ayrı davranıyor. Oy verenlerin yolunu yapıyor, oy vermeyenlerin yapmıyor’. Muhtarlarım böyle bir şey oldu mu, olmaz. Ayrım yapmak, adaletsizlik, dinen, imanen, vicdanen, hukuken olmaz. Biz bunu reddediyoruz” sözlerine yer verdi. Seçer, “Türkiye ne çekiyorsa bundan çekiyor. Kavgadan, gürültüden, ayrımcılıktan, dininizi, milliyetinizi istismar edenlerden çekiyor. Atatürk Türkiye’sinde umut ediyorum bundan sonra 7 bölgede kuzeyden, güneye, doğudan batıya 86 milyon kardeşçe yaşayacak. 100 yıl önce olduğu gibi nasıl bir araya geldi, Türk insanı bu kadim topraklarda ülkesini emperyalistlerden kurtardı, Cumhuriyetini kurdu aynı ülkü ile aynı amaçla çalışacağız. Gelecek günler bugünlerden çok daha güzel olacak. Bundan emin olabilirsiniz” diye konuştu.

“Bizim belediyelerimizde birlik, dirlik, bereket var”

Seçer, “Tarihi limanıyla, turizmi ile örtü altı tarımıyla çalışan, üreten bir halkımız var. Aydıncıklı vatandaşlarımızı seviyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ama daha iyisini yapmaya gayret ederek hizmet edeceğiz, hiçbir endişeniz olmasın” dedi. Geçirilen 5 yıldan çok daha iyi bir noktada olduklarını söyleyen Seçer, “Geçtiğimiz 5 yılda olumsuzluklar çoktur. Ekonomik olarak belediyemiz sıkıntılar aşmak zorundaydı, hepsi düzene girdi. Bir evde birlik, dirlik varsa bereket olur. Bizim belediyelerimizde birlik, dirlik, bereket var” ifadelerini kullandı.

“Aydıncık’a gece-gündüz çalışıp üreten bir Başkan lazımdı”

İlçeye gelecek 5 yılda çok daha güzel hizmetler yapacaklarını kaydeden Başkan Seçer, “Özkan Başkanımla Aydıncık konusunda hep konuştuk. Bu Aydıncık’ın evladı Aydıncık’ı gece gündüz düşünüyor. Başkanım ‘Bizim arıtmayı bu dönem lütfen yapın, biliyorum maliyeti çok yüksek. Sakın ola Aydıncık’ın nüfusu az, bunun maliyeti çok deme benim hatırım var. Ben senin kardeşinim başkanım, çok istiyorum bunu’ diyor. İşte size böyle dişiyle, tırnağıyla, memleketine, görev yaptığı yere, gece-gündüz çalışıp üreten bir Başkan lazımdı” dedi.

“Sanatın ve kültürün olmadığı yerde toplum çürür”

Seçer, “Biz sanatı, sanatçıyı seviyoruz. Sanatın ve kültürün olmadığı yerde toplum çürür. Sanat da, sanatçı da bizim için önemlidir, değerlidir. Bir toplumun kültürü, sanatçısı, yazarı, şairi, çizeri vardır. Eğer yoksa o toplum sönmüştür, bitmiştir, yok olmuştur. Bu topraklarda binlerce yıldır yaşayan milletimizin kültürü, sanatı, şairi, Hacı Bektaş’ı, Pir Sultan Abdal’ı, Yaşar Kemal’i, dünyada ses getiren Nazım Hikmet’i vardır. Bu topraklar bu sanatçıları yetiştirdi, bu düşünürleri yetiştirdi, bu önderleri yetiştirdi” diye konuştu.

“Başkan Seçer’e desteklerinden, bize güvendiklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum”

Kısıtlı alanlarda üretim yapmaya devam eden ilçe sakinlerinin eğlenmeyi hak ettiğini kaydederek konuşmasına başlayan Belediye Başkanı Özkan Kılıçarpa, “Ben ailemle gurur duyuyorum. Benim ailem çalışkandır, güvenilirdir, özverilidir. Bu memleketin her karış toprağını oya işler gibi işleyerek ürettikleri ürünlerinden kazandıkları paranın da kıymetini çok iyi bilir. Bunlar bizi bir araya getiren, bizi bir arada tutan ve birbirimize daha sıkı, daha samimi olarak sarılmamızı sağlayan etkinliklerdir” dedi. Kılıçarpa, “‘Daha iyi, yaşanabilir, kaliteli bir Aydıncık mümkün’ demiştik. Bu odakta durmadan çalışıyoruz, çabalıyoruz. En önemli destekçimiz olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer’e, katkılarından, bize güvendiklerinden ve inandıklarından dolayı çok teşekkür ediyorum. İyi ki varlar” diyerek, konuşmasını sonlandırdı.

Festivalde, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekilleri Gülcan Kış, Talat Dinçer ve Hasan Ufuk Çakır da birer konuşma yaptı. Festival, sanatçı Zara’nın, Aydıncık halkı için birbirinden güzel şarkılar seslendirmesiyle sona erdi.

Haber Kaynak : ANKA HABER
  • BIST 100

    14273,32%0,83
  • DOLAR

    42,70% 0,02
  • EURO

    50,12% -0,06
  • GRAM ALTIN

    5959,15% 0,98
  • Ç. ALTIN

    9485,02% 0,00

CHP’YE SERT ELEŞTİRİ, ERDOĞAN’A SOL TANIMI: UÇUM’UN YAZISI TARTIŞMA YARATACAK

“SUSURLUK GİBİ” DENİLEN FOTOĞRAFTA YENİ İSİM: BİNALİ YILDIRIM’IN KARDEŞİ DE KAREDE

SAAT 04.17’DE DURAN BİR HAFIZA: HATAY VALİLİĞİ YENİ LOGOSUNU TANITTI

İSTE’DE DİKKAT ÇEKEN BULUŞMA: ATAKAŞ GRUBU İLE AKADEMİ ARASINDA YENİ İŞ BİRLİKLERİ

RAFLARDAN ÇUKURA: REYHANLI’DA 2 TON SON KULLANMA TARİHİ GEÇMİŞ GIDA İMHA EDİLDİ

KAYSERİ MEYDANINDA YARGI İSYANI: ÖZGÜR ÖZEL GİZLİ TANIĞIN DİLEKÇESİNİ AÇIKLADI

MESEM TARTIŞMASI ALEVLENDİ: EĞİTİM SEN’DEN YUSUF TEKİN’E 8 MADDELİK İSTİFA ÇAĞRISI

ASGARİ ÜCRETTE KRİZ BÜYÜYOR: TÜRK-İŞ KATILMADI, TALEBİNİ OKUTTURDU

ÖZGÜR ÖZEL BOMBAYI PATLATTI: İBB DOSYASINDA GİZLİ TANIK İFADESİ GERİ ÇEKİLMİŞ

GÜLLÜ’NÜN ÖLÜMÜNDE ŞOK GELİŞME: KIZI “KASTEN ÖLDÜRME” SUÇLAMASIYLA TUTUKLANDI

RUS MEDYASINDAN ÇARPICI İDDİA: ZİRVEDE KİM DIŞARIDA KALDI?

HAKİM DEĞİŞTİ, DAVA ERTELENDİ: İMAMOĞLU SİLİVRİ’DE İKİNCİ YASSIADA UYARISI YAPTI

MHP–DEM TEMASINDA YENİ PERDE: BAHÇELİ “HER CÜMLESİNE İMZAMI ATARIM” DEDİ

SİYASETTE KRİTİK DOSYA TRAFİĞİ: ÖZGÜR ÖZEL’İN DOKUNULMAZLIĞI MECLİS GÜNDEMİNDE

TARİHİ ASGARİ ÜCRET ZİRVESİ İŞÇİSİZ BAŞLADI: TÜRK-İŞ MEKTUP BIRAKTI, MASAYI TERK ETTİ

“ELEKTRİK YOK, SU YOK, OKUL YOK: SURİYE’YE DÖNENLER TÜRKİYE’DE KALMALARI İÇİN AKRABALARINI UYARIYOR!”

ERSOY OPERASYONUNDA ‘SUSURLUK’ BENZETMESİ: İKTİDAR YAZARI FOTOĞRAFI PAYLAŞTI, TARTIŞMA BÜYÜDÜ

“İMAMOĞLU “TURPUN BÜYÜĞÜ” DAVASINDA HAKİM KARŞISINDA: HAKİM DEĞİŞİKLİĞİ YENİ TARTIŞMA YARATTI

“HATAY’DA ULAŞIMDA BÜYÜK KIRILMA: 3. ÇEVRE YOLU RESMEN BAŞLADI!”

TİSK’E ÜSTÜ KAPALI ASGARİ ÜCRET BASKISI: ADALET İÇİN MAL MÜLKÜ BİR KENARA BIRAKIN!

“‘HAFTA İÇİ 8 SAAT, GECE 22.00’YE KADAR’: MESEM ÖĞRENCİLERİNİN ÇALIŞMA SINIRLARINI BAKAN TEKİN AÇIKLADI!”

İBB İDDİANAMESİNDE UYDURMA BEYAN KRİZİ: TARİH TUTMAYINCA SAVCILIK ÇELİŞKİYİ BİR GÜNDE ‘DÜZELTTİ!

“TBMM’DE TACİZ İDDİALARI ALEVLENDİ: LOKANTA ÇALIŞANI TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ!”

“TCMB İNDİRİMİ SONRASI BIST’TE HIZLI TEPKİ: ENDEKS KRİTİK EŞİĞİ AŞTI!”

“ERSOY SORUŞTURMASI BÜYÜYOR: GİZLİ TANIK BEYANLARIYLA ‘ÖRGÜT’ İDDİASI DOSYAYA GİRDİ!”

“FED’İN İNDİRİMİ KÜRESEL DALGAYI TETİKLEDİ: TCMB’NİN BUGÜNKÜ KARARI TÜRKİYE EKONOMİSİNİN YÖNÜNÜ ÇİZECEK!”

“KONYA’DA YAKALANIP SERBEST BIRAKILDIĞINI SÖYLEDİ: SAYGI ÖZTÜRK’E ‘BEN YEŞİL’İM’ TELEFONU TÜRKİYE GÜNDEMİNİ SARSTI!”

“ÜNLÜ SANATÇI GÜLLÜ’NÜN ÖLÜMÜ: GÜVENLİK KAMERASI KAYITLARI CİNAYET ŞÜPHESİNİ GÜÇLENDİRDİ!”

GAZETECİ ENVER AYSEVER GÖZALTINA ALINDI

“MEDYA DÜNYASINI SARSAN TUTUKLAMA: ERSOY VE ÜÇ KİŞİ HAKKINDA ÇARPICI SUÇLAMALAR DOSYADA!”

Yükleniyor


“SUSURLUK GİBİ” DENİLEN FOTOĞRAFTA YENİ İSİM: BİNALİ YILDIRIM’IN KARDEŞİ DE KAREDE

İSTE’DE DİKKAT ÇEKEN BULUŞMA: ATAKAŞ GRUBU İLE AKADEMİ ARASINDA YENİ İŞ BİRLİKLERİ

KAYSERİ MEYDANINDA YARGI İSYANI: ÖZGÜR ÖZEL GİZLİ TANIĞIN DİLEKÇESİNİ AÇIKLADI

MESEM TARTIŞMASI ALEVLENDİ: EĞİTİM SEN’DEN YUSUF TEKİN’E 8 MADDELİK İSTİFA ÇAĞRISI

ASGARİ ÜCRETTE KRİZ BÜYÜYOR: TÜRK-İŞ KATILMADI, TALEBİNİ OKUTTURDU

ÖZGÜR ÖZEL BOMBAYI PATLATTI: İBB DOSYASINDA GİZLİ TANIK İFADESİ GERİ ÇEKİLMİŞ

  • Salı 15.3 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 15.2 ° / 4.5 ° Güneşli
  • Perşembe 16.2 ° / 4.5 ° Güneşli

Trendyol Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 16 12 1 3 24 39
2.FENERBAHÇE A.Ş. 16 10 0 6 22 36
3.TRABZONSPOR A.Ş. 16 10 1 5 14 35
4.GÖZTEPE A.Ş. 16 8 3 5 10 29
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 16 7 4 5 7 26
6.SAMSUNSPOR A.Ş. 16 6 3 7 4 25
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 16 6 5 5 -2 23
8.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 16 5 6 5 5 20
9.KOCAELİSPOR 16 5 6 5 -3 20
10.CORENDON ALANYASPOR 16 3 4 9 -1 18
11.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 16 4 6 6 -3 18
12.TÜMOSAN KONYASPOR 16 4 8 4 -8 16
13.GENÇLERBİRLİĞİ 16 4 9 3 -4 15
14.KASIMPAŞA A.Ş. 16 3 7 6 -7 15
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 16 4 9 3 -14 15
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 16 2 6 8 -17 14
17.İKAS EYÜPSPOR 16 3 9 4 -11 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 16 2 11 3 -16 9