22 YAŞINDAKİ GENÇ GİRDİĞİ BUNALIM SONUCU İNTİHAR ETTİ
Kahreden haberin adresi: Ordu. Ünye ilçesinde 22 yaşındaki Furkan Cansız isimli genç, girdiği bunalım sonucu evlerindeki banyoda kendini kemer ile asarak canına kıydı.
Ordu'nun Çınarlık Mahallesi Kabakçı Sokak'ta bulunan Memurkent Sitesi D Blok'ta meydana gelen olayda, akşam saatlerinde ailesiyle beraber evinde bulunan Furkan Cansız isimli genç, sosyal medyada 'Siz bu mektubumu okuduğunuzda ben çoktan ölmüş olacağım' paylaşım yapmasının ardından banyoda kendisini kemerle asarak intihar etti.
Cansız'ın arkadaşının sosyal medyada paylaşımları görmesi üzerine durumu ailesine haber verdi. Evde Furkan Cansız'ı arayan ailesi banyoda genci kemerle asılı halde buldu. Komşuların durumu haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi.

Dün gece saatlerinde banyoda kendisini asarak intihar eden Furkan Cansız'ın kız arkadaşından yeni ayrıldığı öğrenilirken, intihar etmeden önce sosyal medya hesabında ise 'Siz bu mektubu okuduğunuzda ben çoktan ölmüş olacağım ve ardımdan yaşananlardan hiç haberim olmayacak. Ben hayatı bir oyun olarak görüyordum, çok sıkıldım (çok sıktınız) ve artık son. Bu oyuna son verip sonsuzluğa karıştım. Kendinizi suçlu mu hissediyorsunuz, ağlıyor musunuz? Ama ben çok bencilim belki de. Ben sizin gibi hissetmeyeceğim artık. Benim için değişen bir şey olmayacak, acınızı paylaşamayacağım' diyerek paylaşım yaptığı öğrenildi.
Gencin cansız bedeni savcılığın ilk incelemesinin ardından Ünye Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, gencin odasındaki bilgisayarlar ve dokümanlar ise incelenme üzere polis merkezine götürüldü. Savcılık olayla ilgili olarak soruşturma başlattı.
-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,18% 0,15
-
EURO
50,58% -0,67
-
GRAM ALTIN
7161,16% -0,61
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
TÜRKİYE’YE YÖNELEN FÜZELER FARKLI PATERN GÖSTERDİ
ÖĞRENCİLER İÇİN TATİL ZAMANI: OKULLARDA İKİNCİ ARA TATİL BAŞLADI
TARİHİN HOCASI İLBER ORTAYLI HAYATINI KAYBETTİ
TCMB ANKETİ EKONOMİNİN YÖNÜNÜ GÖSTERDİ: ENFLASYON ARTIYOR, DOLAR YÜKSEK KALACAK
İSTİKLAL MARŞI’NI ARAPÇA OKUTTULAR: KARAMAN’DAKİ TÖREN TARTIŞMA YARATTI
“İŞTE BENİM STİLİM” YARIŞMACISI AYŞEGÜL ERASLAN EVİNDE ÖLÜ BULUNDU
TOKAT NİKSAR’DA KORKUTAN DEPREM: 5.5 İLE SALLANDIK, EĞİTİME ARA VERİLDİ!
ABD’DE HALKBANK DAVASI DURDURULDU: ADALET BAKANI GÜRLEK’TEN AÇIKLAMA
DİPLOMA İPTALİ DÜNYAYA TAŞINDI: AVRUPA’DAN İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İÇİN İNCELEME
ROJİN KABAİŞ’İN BABASINA ÖLÜM TEHDİDİ: SAVCILIK SORUŞTURMA BAŞLATTI
PYD KURUCUSU SALİH MÜSLİM ÖLDÜ! ERBİL’DE TEDAVİ GÖRDÜĞÜ HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ
SAVCILIK, İMAMOĞLU’NUN PAYLAŞIMLARININ YAPILDIĞI HESABA SORUŞTURMA AÇTI
SAVAŞ DOĞALGAZI VURDU: NİSAN AYINDA ZAM KAPIDA!
ABD-İSRAİL GERİLİMİ SÜRERKEN HAMANEY’E SALDIRI GİRİŞİMİ
JANDARMA MÜDAHALESİ, TARTIŞMALI KİMLİK KONTROLÜ: İBB DAVASINDA GERİLİM TAVAN YAPTI!
TAHRAN’IN ÜZERİNE "ÖLÜM" YAĞIYOR: PETROL RAFİNERİLERİ VURULDU, ŞEHRE ASİT İNDİ!
Yükleniyor
- Cuma 12 ° / 5.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Cumartesi 15.7 ° / 5.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu
- Pazar 14.5 ° / 9.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu


