İSKENDERUNSPOR KAFİLESİ ORDU’YA UĞURLANDI
İskenderunspor kafilesi, deplasmanda 52 Orduspor’la 13 Mayıs Cuma Günü oynayacağı play-off yarı final ilk maçı için bugün sabah saatlerinde kendi tesislerinden uğurlandı.
Yola çıkmadan önce görüşlerini aldığımız teknik heyet ve sporcu kadrosu, iskenderun.org mikrofonlarına kentin desteğinin kendilerine ekstra bir güç ve motivasyon sağladığını ifade ettiler.
İskenderunspor Teknik Direktörü Bülent Yenihayat, İskenderun halkının ve şehrin ileri gelenlerinin de desteğini beklediklerini kaydederek; “Taraftarlarımız dün bizi ziyaret ettiler. Şehrin yanımızda olması bizi sevindiriyor. Biz de oradan avantajlı bir skorla dönüp, buradaki maçta o avantajı kullanıp finale çıkarak şampiyon olmak istiyoruz. Herkesin isteği de bizim için önemli, yanımızda olduklarını hissetmek bize ekstra bir güç veriyor. Taraftarlarımız zaten bugüne kadar hep yanımızdaydı” dedi.
Şehrin ileri gelenlerinden de bugüne kadar maça gelmeyenler, biraz uzak kalanları da yanlarında görmek istediklerini belirten Yenihayat “İnşallah onlar da bu işin içine girdiklerinde hep beraber önümüzdeki hafta Çarşamba’dan sonra finali konuşmaya başlarız. Finalde de İskenderunspor’un yıllardır beklemiş olduğu ikinci lig serüvenini başlatmak, o amaca ulaşmak, ondan sonra da buranın hak ettiği daha üst liglerde olacak bir şekilde planlamayı yapıp İskenderun’u layık olduğu yere taşımak istiyoruz” diye konuştu.
Kaptan İrfan Başaran da; “İlk maçı zorlu mücadelenin ilk yarısı olarak görüyoruz. Ordu gerçekten iyi bir takım. Biz de kendimizi biliyoruz, biz de iyi bir takımız. Ligde Ordu’yu iki maçta da yendik ama onu bir kenara bıraktık, artık onları unuttuk. Yeni bir serüven başlıyor bizim için. Allah'ın izniyle sağ salim Ordu'ya gidip oradan da gereken sonucu alıp ikinci maçta burada avantajlı duruma geçmek istiyoruz” dedi.
Play-Off’a hazır olduklarını kaydeden yıldız futbolcu Osman Şahin de ; şunları söyledi: “Elimizden gelen her şeyi yapacağız. Fizik olarak, mental olarak çok hazırız maça. Bu şehir şampiyonluğu hak ediyor, biz de elimizden gelen her şeyin en iyisini sahaya süreceğiz. Galibiyetle dönmek istiyoruz her şeyin hayırlısı olsun” şeklinde görüşlerini dile getirirken Futbolcu Enes Soy ise; “İyi hazırlandık cuma günü saat 8'de Ordu’yla önemli maça çıkacağız elimizden gelen her şeyi yapacağız. Birincilik olmadı ama play-off’dan bir takım daha çıkacak. Şu an en güçlü adaylardan biri biziz, takıma güveniyorum, arkadaşlarıma güveniyorum. Ordu’ya gidip inşallah iyi bir sonuçla dönüp içerideki galibiyetimiz ile birlikte finale çıkarak, finalde de şampiyon olmayı hedefliyoruz”
Takım oyuncularından Emre Güler; “Zorlu bir süreç, bugün yola çıkıyoruz, iyi bir rakiple karşılaşacağız ama onları içeride ve dışarıda mağlup etmiştik. Yine inancımız tam olarak gidiyoruz, güzel bir galibiyetle, güzel bir sonuçla evimize dönmek istiyoruz. Bu galibiyeti, bu güzel sonucu taraftarlarımıza armağan etmek istiyoruz. Onlar da çok büyük destek oldular sağ olsunlar. İnşallah güzel bir sonuçla döneriz” derken oyuncu Murat Erdemir ise; “Playoff'ların ilk ayağını Ordu ile oynuyoruz inşallah oradan iyi bir sonuçla döneriz. Buradaki 2. ayağını da iyi bir şekilde atlatırız, finallere kalmak istiyoruz. Hakkımızda hayırlısı olsun. Bu sene şampiyon olacağız İskenderun halkı buna inansın” diye konuştu.
Futbolculardan Hakan Kuş da; “Elimizden geleni yapacağız orada, inşallah güzel bir skorla buraya döneceğiz, kendi evimizde 2. maçımızı oynayacağız Allah'ın izniyle finale kalmak için her şeyi yapacağız” şeklinde düşüncelerini dile getirirken oyuncu Muhammet Can Tuncer ise; “Play off’a iyi hazırlandık, herkes konsantre oldu, iyi bir sonuçla buraya döneceğiz. Kendi evimizdeki maçı da alıp inşallah finalde boy göstereceğiz” dedi
-
BIST 100
16119,15%-0,25
-
DOLAR
44,31% 0,24
-
EURO
50,84% 0,07
-
GRAM ALTIN
6671,62% -2,58
-
Ç. ALTIN
11186,94% -2,43
İlgili Haberler
“TARTIŞMALI GENELGEYE YARGI FRENİ: DANIŞTAY MEB’DEN SAVUNMA İSTEDİ”
“BAKAN ÇİFTÇİ AÇIKLADI: BAYRAMDA ‘RADAR TUZAĞI’ YOK”
“TRUMP’TAN İRAN’A AÇIK TEHDİT: GÜNEY PARS’I TAMAMEN YOK EDERİZ”
“MAÇ BİTTİ, KRİZ BAŞLADI: LIVERPOOL–GALATASARAY MAÇINA İNCELEME”
“BODRUM’DA SKANDAL İDDİA: ÖZBEK KADINI İNŞAATA GÖTÜRÜP İSTİSMAR ETTİLER”
“AKP’SİZ BAYRAM” CHP 17 PARTİYLE GÖRÜŞECEK, KRİTİK TERCİH GÜNDEMDE
“4 TAŞINMAZIM VAR” DEDİ, BELGEYİ GÖSTERDİ! GÜRLEK’TEN MAL VARLIĞI ÇIKIŞI
CHP’DEN AKIN GÜRLEK HAKKINDA SUÇ DUYURUSU
İBB DAVASINDA YARGILAMA SÜRÜYOR: 107 TUTUKLU BAYRAMDA CEZAEVİNDE
KUŞADASI BELEDİYESİ’NDE YENİ SÜREÇ: BAŞKAN GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILDI
İBB DOSYASINDA KRİTİK GELİŞME: MAHİR POLAT’A EV HAPSİ KALDIRILDI
SİLİVRİ’DE GERİLİMLİ DAVA SÜRÜYOR: İMAMOĞLU’NUN YARGILANDIĞI DOSYADA İKİNCİ HAFTA BAŞLADI
SIRMA HALI KONUŞMASI SONRASI OPERASYON: SENDİKA BAŞKANI TÜRKMEN GÖZALTINA ALINDI
HAVA SAHASINDA İRAN VETOSU: İSVİÇRE FEDERAL KONSEYİ ABD’NİN ASKERİ TALEPLERİNİ GERİ ÇEVİRDİ
MARKA YATIRIM HOLDİNG’E OPERASYON: BAŞKAN MİNE TOZLU BİÇER GÖZALTINDA
NETANYAHU’NUN ÖLDÜĞÜ İDDİASI ORTALIĞI KARIŞTIRDI! İSRAİL VE İRAN'DAN AÇIKLAMA
Yükleniyor
İSKENDERUN’DA AİLE İÇİ TARTIŞMA ÖLÜMLE BİTTİ:EŞİNİ ÖLDÜREN KADIN TUTUKLANDI
ATAKAŞ’TAN EKONOMİK SAVAŞIN ORTASINDA EZBER BOZAN DURUŞ: "TEK BİR ÇALIŞANIMIZI BİLE İŞTEN ÇIKARMADIK!
ÜRETEN, DEĞER KATAN VE GELECEĞİ ŞEKİLLENDİREN TÜM KADINLARIN YANINDAYIZ.
YIKIM BAŞLADI, BİNA BİR ANDA ÇÖKTÜ: İSKENDERUN’DA KORKU DOLU GECE
ÖKTEM: GELECEK NESİLLERE VİZYONLU BİR İSKENDERUN BIRAKMAK İSTİYORUZ
YILMAZ’DAN GÖREV SİNYALİ: “MECLİS ‘DEVAM’ DERSE BİR DÖNEM DAHA HAZIRIM”
YÜZYILIN FELAKETİ UNUTULMADI: İSKENDERUN’DA DUYGU DOLU ANMA YÜRÜYÜŞÜ
- Perşembe 13.6 ° / 10.2 ° Şiddetli yağmurlu
- Cuma 16.5 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Cumartesi 15.9 ° / 6.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu




