Tarih: 20.10.2023 11:12

YÜKSELİŞ GENEL MÜDÜRÜ AYKUT ÖKTEM’E ÖDÜL

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye’nin eğitim dergisi olan Artı Eğitim Dergisi’nin düzenlediği yılın eğitimde başarı ödüllerinin 10.’su Sheraton Grand Ataşehir’de gerçekleştirilen törenle sahiplerini buldu.

MEB, sektör dernekleri, kurucular, yöneticiler, öğretmenler ve eğitim tedarikçilerini katıldığı gecede 14 dalda kurum ve yöneticilere ödülleri verilirken, Yükseliş Kolejleri Genel Müdürü Aykut Davut Öktem’e de ‘Yılın Profesyonel Yöneticisi’ ödülü ÖZKURBİR Yönetim Kurulu Başkanı Enis Bahattin Şener tarafından takdim edildi.

Ödülünü alan Öktem,, kendisine verilen ödülünü çok anlamlı bulduğunu kaydederek “Türkiye’nin bir çok duayenlerinin içinde bulunmaktan ve Cumhuriyetin 100. yılında bu ödülü almaktan büyük bir onur duyduğumu belirtmek isterim. Bu ödül benim için çok büyük anlam taşımaktadır. Geceyi düzenleyen ve katılan herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Ödül töreni MEB eski Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürü Ömer Balıbey, İstanbul Milli Eğitimi Müdürü Mücahit Yentür, TÖDER Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Taşel ve ÖZKURBİR Yönetim Kurulu Başkanı Enis Bahattin Şener’in katılımıyla gerçekleşen törende eğitimde uzun yıllar yer alan duayenler  ödüllerini aldı.
 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —