Tarih: 18.07.2019 10:29

YOL ARKADAŞLIĞI İSTİYORUZ

Facebook Twitter Linked-in

Erzin Belediyesi İçme Tesislerinde gerçekleştirilen toplantıya Erziz Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu, Partisinin Teşkilat Başkanı Akif Özer, Belediye Başkan yardımcısı Ökkeş Koçak, belediye meclis üyeleri Oktay Özsoy, Ferhat Özdoğan, Ozan Ertaç, Ali Kemal Kömür ve ilçenin 15 mahalle muhtarları katıldı.

Kahvaltılı toplantıda konuşan Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu “31 Mart yerel seçimde seçim sonrasın ilk muhtarların toplantısında tüm muhtarlarımızın sorunların dinlemek ve sorunlarını gidermek amacı ile HBB Başkanımız Lütfü Savaş’ın toplantımıza katkılarından dolayı teşekkür ederim” dedi.

Muhtarları mahallerinde geçmiş dönemden kalan içme suyu, yol çalışmaları gibi hizmetlerin hızlandırılması, ilçede caddelerin park sorunlarının çözümü, Ilıcaların sel felaketinden sonra atıl durumda olması gibi sorunlara dikkat çektiler.
 
Antakya Belediye Başkanlığı olmak üzere üçüncü dönem için beş yıl halktan vize aldıklarını vurgulayan HBB Lütfü Savaş “31 Mart yerel seçimlerinde Erzin’de oylarımız artmış. Seçimler şunu gösterdi, kimsenin oyu kimseye keklik değil. Ama biz sizlerden beş yıllık yol arkadaşlığı istiyoruz. Ben hizmet yapacağım, Ökkeş bey hizmet yapacak. Siz de hizmet yapacaksınız. Siz hem hizmet yapacaksınız, hem de hizmet isteyeceksiniz. Burada aynı partinin mensupları olabiliriz, karşı partilerden de olsa aynı şeyi söylüyorum.

Çünkü hem bizden almanız gereken hizmet var, hem de ilçenizden almanız gereken hizmetler var, bunu alırken de beş yılda yol tutuşumuz iyi ise bize destek verin. Beğenmezseniz sırtınızı dönebilirsiniz. Beş yıl boyunca birlikteyiz. Beş yılda birlikteliğimiz mecburiyet” diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —