Tarih: 15.01.2018 15:24

 YENİ YILIN İLK GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ

Facebook Twitter Linked-in

Samandağ Belediyesi ve KOSGEB işbirliğiyle Girişimcilik kursu 15 Ocak 2018 Pazartesi  günü Saat 09:00 da Samandağ Belediyesi eski meclis salonunda başlatıldı.Girişimcilik kursunu ABİGEM eğitmeni Tansel Öter yaptı.

Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’nde girişimcilik, girişimcinin özellikleri, iş fikri geliştirme süreci, yapılabilirlik (fizibilite), pazar araştırması, pazarlama planı geliştirme, üretim planı geliştirme, yönetim planı geliştirme, finansal plan geliştirme ve iş planı hazırlama konularında bilgi verileceği bildirildi.

Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yıldız tarafından yapılan açıklamada : “Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir öncülüğünde, Samandağ Belediyesi ve KOSGEB işbirliği ile Uygulamalı Girişimcilik Eğitimimiz başladı. 15 Ocak Pazartesi günü başlayan eğitim 30 girişimci adayın katılımıyla 18 Ocak tarihleri olmak üzere 4 gün  toplam 35 saat sürecek.

 İş kurmak isteyen girişimci adaylarının uygulamalı girişimcilik eğitimleri sonunda sunacakları projenin KOSGEB tarafından onaylanması halinde 50 bin liraya kadar hibe desteği ve 100 bin liraya kadar da kredi desteği verilebilecek. Dileğim, bütün kursiyerlerimizin eğitimi başarıyla bitirmesi ve kendi işyerlerinizi açarak, iş dünyasına adım atmalarıdır. İstihdamın artması  memleketimizde yaşayan insanların refah seviyesinin yükselmesi,mutlu , güzel bir yaşam sürmeleri hedefiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”ifadeleri kullanıldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —