YAŞLI AMCA İÇİN İÇİŞLERİ BAKANLIĞI HAREKETE GEÇTİ

YAŞLI AMCA İÇİN İÇİŞLERİ BAKANLIĞI HAREKETE GEÇTİ

İçişleri Bakanlığı, Ankara'da 65 yaş üstü bir vatandaşın hastaneden döndüğü sırada bir vatandaş tarafından uygunsuzca uyarılmasına ilişkin kaydedilen görüntülerin ardından harekete geçti. Bakanlık şahsın yakanlandığın?

İçişleri Bakanlığı, Ankara'da 65 yaş üstü bir vatandaşın hastaneden döndüğü sırada bir vatandaş tarafından uygunsuzca uyarılmasına ilişkin kaydedilen görüntülerin ardından harekete geçti. Bakanlık şahsın yakanlandığını duyurdu. 
Korona pandemisi nedeniyle 65 yaş ve üstü ve kronik hastalara sokağa çıkma yasağa ilan edildikten sonra birçok vatandaşa yasağı dinlemeyen yaşlı vatandaşlara evlerine dönmeleri için uyardı.
Yaşlı vatandaşın hiçbir görevi olmayan bir kişi tarafından sertçe uyarılması ise tepki çekti.Hastaneden dönen İhsan Amca'nın yolunu kesen bir şahıs, eve dönmesi gerektiği konusunda sertçe uyardı. Tepkiler sonrası İçişleri Bakanlığı harekete geçti. 
Şahsın yakalandığını duyuran İçişleri Bakanlığı  'Dün hepimizi üzen görüntülere neden olan M.T.E., Ankara İl Emniyet Md. ekiplerince yakalanıp hakkında işlem başlatıldı. Videoya çektiği İhsan Amcamızı, Kaymakamımız  ziyaret ederek, Bakanımız Sn @suleymansoylu ile telefonda görüştürdü. Amcamızdan bu münasebetsizlik adına özür diledik' dedi.