CHP'Lİ BELEDİYELER HALKA YARDIMLARINI ULAŞTIRDI

İçişleri Bakanlığı tarafından aşevi bağış hesapları bloke edilen CHP’li Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, aşevinden yararlanan vatandaşlara yardımlarını sürdürüyor.

YAŞAM 12.04.2020 19:35:50 0
CHP

Büyükşehir belediyesi koronavirüsü nedeniyle zor günler geçiren ve işletmelerini açamayan esnaflara da yardımda bulunmaya başladı. Büyükşehir Belediyesi, salgın sebebiyle iş yerlerini kapatmak zorunda olan lokantacı, berber ve kuaför esnafına erzak yardımında bulundu.

İçişleri Bakanlığı yayınladığı genelge ile CHP'li belediyelere corona virüsü dayanışması için bağış izni vermemesinin ardından Antalya'nın CHP'li Muratpaşa Belediyesi, CHP’li Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ve Odunpazarı belediyelerinin aşevi yardım hesaplarını da bloke etmişti.Tüm bunlara rağmen Eskişehir Büyükşehir Belediyesi corona virüsü nedeniyle zor günler geçiren vatandaşların yanında olmaya devam ediyor.
AŞEVİ ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

25 yıldır binin üzerinde vatandaşa hizmet veren Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Aşevi çalışmalarını sürdürüyor. Belediye yetkilileri, belediyeye nakdi yardımın kesilmiş olmasına rağmen gelen ayni yardımlarla ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya çalışıyor.

Aşevi bağış hesaplarının bloke edilmesinin ardından nakit yardımı alamayan aşevine vatandaşlardan ayni yardım yağmaya başladı.
Aşevi, yemek yapmaya durumu olmayanlar için sıcak yemek yardımını sürdürürken yemek yapacak durumda olanlara ise erzak yardımında bulunuyor.

BELEDİYE ESNAFI DA UNUTMADI
Koronavirüsü ile Mücadele Eylem Planını aldığı önlemler ile uygulayan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, salgın sebebiyle iş yerlerini kapatmak zorunda olan esnafa da odalar aracılığı ile destek olmaya başladı.
Belediye, virüs nedeniyle dükkanlarını açamayan ve zor günler geçiren lokantacı, berber ve kuaförlere erzak yardımında bulundu.
İhtiyaç sahibi esnafa ulaşması için Lokantacılar Odası ile Berberler ve Kuaförler Odası’na erzaklarının teslim edildiğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, ihtiyaç sahibi odalara desteklerinin devam edeceğini açıkladı.

ERZAK DESTEĞİ SAĞLANIYOR

Sosyal belediyecilik anlayışı ile vatandaşlara daha kolay ulaşabilmek adına ALO 153 Kriz Masası’nı hizmete sunan ve bugüne dek binlerce çağrı ile vatandaşların ihtiyaçlarına cevap veren Büyükşehir Belediyesi, şehir esnafını da unutmayarak zor günlerden geçtikleri bu süreçte esnaf odalarına erzak desteği sağlıyor.

Desteklerin Lokantacılar Odası ile Berberler ve Kuaförler Odası ile başladığını belirten Başkan Büyükerşen, şöyle konuştu:

* 153 Kriz Merkezimizden bizlere ulaşan vatandaşlarımızın sıcak yemek ve kuru erzak taleplerini imkanlarımız ölçüsünde karşılamaya çalışıyoruz. Salgının yayılmasını önlemek amacıyla dükkanlarını kapatmak zorunda kalan binlerce esnafımız var.

* Bunların başında büyük bölümü günlük gelir ile çalışan lokantalarımız ve kuaförlerimiz geliyor. Bu süreçte yaşadıkları mağduriyetin farkındayız. İlgili odalarımızla iletişime geçerek iki odamıza da ihtiyaç sahiplerine ulaşması için erzak yardımlarımızı ulaştırdık.

* Odalar ile işbirliği içerisinde desteklerimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Bugünleri birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde atlatacağız.

Anahtar Kelimeler:
  • BIST 100

    10746,98%0,04
  • DOLAR

    40,65% 0,04
  • EURO

    46,89% 0,88
  • GRAM ALTIN

    4379,59% 1,87
  • Ç. ALTIN

    7018,29% 1,30

DOLMABAHÇE’DE ÜÇLÜ ZİRVE: ERDOĞAN, MELONİ VE DİBEYBE İLE GÖRÜŞTÜ!

ADANA'DA EĞİTİM UÇAĞI DÜŞTÜ, PİLOT VE YOLCU AĞIR YARALANDI

CHP’NİN 15. BÜYÜK MİTİNGİ AKSARAY’DA: ERKEN SEÇİM TALEBİ YÜKSELDİ

II. ABDÜLHAMİT’İN 4. KUŞAK TORUNU HAKKINDA SAHTE DİPLOMA İDDİASI

BAKAN KURUM İSKENDERUN'DA BİR DİZİ AÇILIŞ VE ZİYARETTE BULUNDU!

ELAZIĞ PALU’DA KROM MADENİNDE GÖÇÜK ALTINDAKİ İŞÇİ KURTARILAMADI

İBB SORUŞTURMASI: 5 KİŞİ TUTUKLANDI

ÖZGÜR ÖZEL: BİR UZLAŞI ZEMİNİ ARIYORUZ, ANAYASA TARTIŞMASI İÇİNDE YOKUZ

ANAYASA MAHKEMESİ, 13 YILDA 79 BİN 565 DOSYADA İHLAL KARARI VERDİ

DİYANET’TEN GİYİM VE ESTETİK UYARISI:“ÇAĞDAŞLIK DEĞİL İLKELLİK”

İBB SORUŞTURMASINDA BİR KEZ DAHA ‘TEK SIRA’ GÖRÜNTÜLER SERVİS EDİLDİ!

ELAZIĞ'DA MADEN OCAĞINDA GÖÇÜK: ÇOK SAYIDA EKİP SEVK EDİLDİ

BAKANLIK KARARI DOSYAYA GİRDİ: AKP’Lİ ESKİ BAŞKAN VE İKİ KAMU GÖREVLİSİNE SORUŞTURMA İZNİ

ERGÜN ATALAY, BEŞTEPE'DEN ÇIKAN TEKLİFİ AÇIKLADI…

İBB OPERASYONU: İETT GENEL MÜDÜRÜ VE ÇOK SAYIDA İSİM HAKİM KARŞISINDA

DENİZLİ'DE BİR POLİS AİLESİNİ KATLEDİP İNTİHAR ETTİ!

ERDOĞAN, FETÖ’DEN AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET HAPİS ALAN MEHMET TUNÇ'UN CEZASINI KALDIRDI

HATAY’DA DEPREM KONUTLARI HIZLA YÜKSELİYOR: VALİ MASATLI SAHADA

İMAMOĞLU’NDAN KOBİ ÇAĞRISI: ÜRETİCİ DAYANACAK GÜÇTE DEĞİL

HBB’DEN AKDENİZ MEYVE SİNEĞİNE KARŞI YOĞUN MÜCADELE BAŞLADI!

ANTAKYA KARLISU’DA ŞANTİYEDE KORKU DOLU ANLAR! FRENİ BOŞALAN VİNÇ 2 ARACI BİÇİP UÇURUMDAN YUVARLANDI

ESKİ TİP SÜRÜCÜ BELGELERİNİN YENİLENMESİ İÇİN TANINAN SÜRE 31 EKİM 2025'E KADAR UZATILDI

ÖZEL’DEN AKP’YE SERT ÇIKIŞ: KOMİSYON ÜZERİNDE TAHAKKÜM KURULAMAZ!

BEŞİKTAŞ BELEDİYE BAŞKANI RIZA AKPOLAT'IN BALDIZI HAKKINDA KARAR

ÖZGÜR ÖZEL’DEN YARKADAŞ’A TEPKİ: ATATÜRK SEVGİMİZ TARTIŞILMAZ

AYM'DEN RASİM OZAN KÜTAHYALI'YA SOĞUK DUŞ!

ÖZEL: İMAMOĞLU ADAY OLMAZSA BEN DE ADAY DEĞİLİM

UKOME 2025 TEMMUZ AYI TOPLANTISI YAPILDI

31 KİŞİNİN KATLEDİLDİĞİ DOSYADA 5 HİZBULLAHÇININ MAL VARLIĞI SERBEST

İPTAL KARARI DİNLENMEDİ: ATATÜRK ORMAN ÇİFTLİĞİ’NDE İNŞAAT HIZLANDI

Yükleniyor


HALUK PEKŞEN HAYATINI KAYBETTİ

CİNSEL İSTİSMARA UĞRAYAN 2 YAŞINDAKİ BEBEĞİN DOKTORU KONUŞTU

İZMİR'DE  CAMİ GÖREVLİSİ İNTİHAR ETTİ

AZRA SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

KAYIP ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ AZRA KATLEDİLDİ

DİYARBAKIR’DA BAYRAM GÜNÜ KISKANÇLIK VAHŞETİ

İSTE KURUCU REKTÖRÜ DERELİ’NİN BABASI VEFAT ETTİ…

  • Cumartesi 33.2 ° / 22 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 34.8 ° / 19.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 33.6 ° / 19.4 ° Güneşli

Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 36 30 1 5 60 95
2.Fenerbahçe 36 26 4 6 51 84
3.Samsunspor 36 19 10 7 14 64
4.Beşiktaş 36 17 8 11 23 62
5.İstanbul Başakşehir 36 16 14 6 4 54
6.Eyüpspor 36 15 13 8 5 53
7.Trabzonspor 36 13 11 12 13 51
8.Göztepe 36 13 12 11 9 50
9.Rizespor 36 15 17 4 -6 49
10.Kasımpaşa 36 11 11 14 -1 47
11.Konyaspor 36 13 16 7 -5 46
12.Alanyaspor 36 12 15 9 -7 45
13.Kayserispor 36 11 13 12 -12 45
14.Gazişehir Gaziantep 36 12 15 9 -5 45
15.Antalyaspor 36 12 16 8 -25 44
16.Bodrum FK 36 9 17 10 -17 37
17.Sivasspor 36 9 19 8 -16 35
18.Hatayspor 36 6 22 8 -27 26
19.Adana Demirspor 36 3 28 5 -58 2