Tarih: 23.09.2021 10:12

VALİLİĞİN 'ÖĞRENCİLERİN YURT TALEBİ OLMADI' SÖZLERİNE ÖĞRENCİLERDEN FLAŞ YANIT 

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Kocaeli'de düzenlenen barınma eylemlerine katılan kişilerin yurt başvurusunda bulunmadığını ve bazı kişilerin il dışından geldiğini açıkladı. Yavuz'un bu sözlerine öğrenciler akşam saatlerinde yanıt verdi. 

Yavuz sosyal medya hesabından, 'Değerli Kocaelili Kardeşlerim, İlimizde yurt kapasitesinin yetersiz olduğu gerekçesi ile eylem yapan gençlerin bir kısmının farklı şehirlerden geldiği ve İlimizle irtibatının olmadığı ayrıca eyleme katılan gençlerin hiç birinin yurt talebi olmadığı tespit edilmiştir. Saygılar.' demişti.  


 
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, 'barınamıyoruz' eylemlerine katılan kişilerin bir kısmının il dışından geldiğini ve eyleme katılan gençlerin yurt başvurusu yapmadığının açıkladı. Eyleme katılan gençler Vali Yavuz'un bu açıklamasına, 'Bizler Koceli'de yaşayan öğrencileriz. 'Barınma sorunu yok' gibi arkası boş söylemler var. Yurtların, evlerin fiyatlarını düşürün. Üniversiteleri bırakmak istemiyoruz. Sorunlarımıza sonuç bulmadan bu meseleden vazgeçmeyeceğiz.' diyerek yanıt verdi. 
İşte öğrencilerin o yanıtı: 


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —