VALİ DOĞAN ARMUTLU’DA DENETİME KATILDI

VALİ DOĞAN ARMUTLU’DA DENETİME KATILDI

Hatay’ın Defne ilçesi Armutlu mahallesinde Vali Rahmi Doğan’ın da katılımıyla tüm yurtta eş zamanlı gerçekleştirilen maske, mesafe ve hijyen denetimi yapıldı.

İçişleri Bakanlığı'nın 81 İl Valiliği' ne gönderdiği Korona tedbirleri kapsamındaki genelge doğrultusunda bugün Hatay Valisi Rahmi Doğan’ın başkanlığında, İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Hambolat ve ilgili kurum yetkililerinin katılımı ile Defne İlçesi Armutlu Uğur Mumcu Caddesinde esnaf ve vatandaş ziyareti gerçekleştirildi.

Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’in de eşlik ettiği Hatay Valisi Rahmi Doğan ve beraberindeki heyet coronavirüs tedbirleri konusunda uyarılar ve hatırlatmalarda bulundular.Tedbirlerin elden bırakılmaması ve rehavete mahal verilmemesinin mücadelede önemli olduğunun altını bir kez daha çizen Vali Doğan ile beraberindeki heyet maske, mesafe ve hijyen vurgusunu bir kez daha yineledi.

Kurallara riayet eden esnaf ve vatandaşlara da verdikleri destekten dolayı teşekkür ederek maalesef bu süreçte sabırlı ve bilinçli olmak zorunda olunduğu aktarıldı. Maskesi olmayan vatandaşlara maske dağıtımında da bulunuldu.