Tarih: 08.09.2020 13:49

UZUN SÜREDİR ARANAN ŞÜPHELİ YAKALANDI

Facebook Twitter Linked-in

Edinilen bilgilere göre, İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri çeşitli suçlardan çok sayıda kaydı bulunan bir şüphelinin bulunduğu yeri tespit etti. Emniyet ekipleri belirlenen adrese özel harekat polislerinin de katıldığı bir operasyon düzenlendi.
Birçok suçtan kaydı bulunan B.T. özel harekât polisleriyle birlikte saklandığı adresin yakınlarında Gültepe Mahallesinde ekipler tarafından fark edildi. Polislerin dur! ihtarına uymayarak motosikletle kaçmaya başlayan firari ile ekiplerin kovalamacası sonucu motosikleti bırakarak yaya olarak kaçmayı sürdürdü.

Firari B.T.  Gültepe Mahallesi 405 Sokakta bir eve girdi. Bölgeye özel harekât polisleri ile çok sayıda polis takviye edildi. Bölge önce ablukaya alındı ve ardan özel harekât polisleri tarafından kapı açılıp içeriye girildi. Uzun süredir aranan şüpheli bu kez polisten kaçmayı başaramadı ve hazırlanan evraklarla birlikte sevk edildiği Adliyeye adalet huzuruna çıkartıldı. Çeşitli suçlardan aranan ve polisten kaçmaya çalışan B.T. tutuklanarak cezaevine gönderildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —