Dün sabah düzenlenen şafak operasyonunda gözaltına alınıp daha sonra serbest bırakılan ünlülerin, Dilan ve Engin Polat ile aynı odada bulunmak istemediği ortaya çıktı. Rahatsızlıkların bildirilmesi üzerine Polat çifti, avukat Feyza Altun’un bulunduğu başka bir odaya alındı.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Kaçakçılık, Narkotik ve Ekonomik Suçlar Soruşturma Bürosu tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, “uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanmak” iddiasıyla ünlü isimlere yönelik operasyon gerçekleştirildi.
Dilan Polat, Engin Polat, İrem Derici, Kaan Yıldırım, Hadise Açıkgöz, Berrak Tüzünataç, Demet Evgar ve Feyza Altun’un da aralarında bulunduğu toplam 19 kişinin ifadeleri ve kan örnekleri alındı.
İşlemleri tamamlanan ünlüler sağlık kontrolünden geçirildikten sonra İl Jandarma Komutanlığı’ndan ayrıldı.
Birsen Altuntaş’ın aktardığına göre, Maslak’taki İl Jandarma Komutanlığı’nda ifade sırası bekleyen bazı isimler, Polat çiftiyle aynı odada bulunmak istemediklerini belirtti. Bunun üzerine Dilan ve Engin Polat, avukat Feyza Altun’un da yer aldığı farklı bir bekleme odasına götürüldü.
10843,55%0,81
41,72% 0,07
48,59% 0,15
5406,21% -0,20
9201,76% 0,00