Uğradığı saldırı sonuc hayatını kaybetti

Uğradığı saldırı sonuc hayatını kaybetti

Hatay’ın Arsuz ilçesinde gece saatlerinde pompalı tüfekle gerçekleştirilen saldırıda bir kişi olay yerinde hayatını kaybetti. Polis olaya karıştıkları iddiasıyla üç kişiyi gözaltına aldı.

Edinilen bilgiye göre olay gece 04.00 sularında Arsuz’un Gökmeydan Mahallesi 3. Sokak No 31’de gerçekleşti. Arsuz’da bir işletme sahibi ve yeğenleri tarafından pompalı tüfekle Aydın Kök’ün misafir olduğu eve atış açıldı.

İddialara göre olaydan bir gece önce Arsuz’da kafe işletmeciliği yapan S. A. ile hayatını kaybeden Aydın Kök'ün de içinde bulunduğu grupla tartıştı, sonrasında ertesi gece geç saatlerinde işletme sahibi ile yeğenleri Gökmeydan Mahallesinde Aydın Kök’ün bulunduğu eve giderek araçtan pompalı tüfekle ateş açtı.

Pompalı tüfekle açılan ateş sonucu kalbine saçma isabet alarak olay yerinde hayatını kaybeden Aydın Kök’ün cenazesi önce İskenderun’da özel bir hastanenin morguna kaldırıldı, sabah saatlerinde de Adana Adli Tıp Kurumu’na otopsiye gönderildi.Arsuz İlçe Emniyet müdürlüğü ekipleri ise olayın hemen arından çalışma başlatarak, pompalı tüfekle saldırı olayına karıştıkları iddiasıyla 3 kişiyi gözaltına aldı. Kafede tartışmayla başlayan ve sonrasında cinayetle sonuçlanan olayla ilgili Emniyet ekipleri detayı sorgulama başlattı.