Tarih: 17.08.2018 11:59

TÜM HALKIMIZIN BAYRAMI KUTLU OLSUN

Facebook Twitter Linked-in

Vali Ata, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, sevinç ve güzelliklerin manevi duygularla yoğun bir şekilde yaşandığı bir Kurban Bayramı'na daha sağlık, huzur ve esenlik içerisinde ulaşmanın mutluluğunu paylaştıklarını ifade etti.

İnsanları günlük kaygı ve sıkıntılardan uzaklaştırarak birbirine yakınlaştıran bayram günlerinin, toplumda umut, sevgi, birlik ve beraberliği pekiştirdiğini aktaran Ata, şunları kaydetti:

'Bu özel günlerin tüm ülkemizde aynı coşku ve mutlulukla yaşanabilmesi için her birimize düşen en anlamlı vazife, başta büyüklerimiz olmak üzere yakınlarımızı, kimsesizleri, yetimleri ve ihtiyaç sahiplerini ziyaret ederek gönüllerini almak olmalıdır. Farklı inanç ve kültürlere ait bayramların saygı ve hoşgörü içerisinde kutlandığı ilimizde hiç kuşkusuz bu bayramda da ilimizin tüm renkleri, karşılıklı sevgi ve kardeşlik ikliminde yüzlerce yıldır olduğu gibi birbiriyle kucaklaşarak Kurban Bayramı'nı idrak edecektir. İnanıyorum ki ilimizde mevcut sevgi, saygı, hoşgörü ve huzur ortamı tüm hemşehrilerimizin gönül birliği sayesinde güçlendiği bir bayramı daha hep beraber yaşayacağız.'

Ata, bu duygu ve düşüncelerle tüm Hataylı hemşehrilerinin Kurban Bayramı'nı içtenlikle kutladığını paylaştı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —