Tarih: 30.09.2019 15:36

Trafik Düzenlemeleri Devam Ediyor 

Facebook Twitter Linked-in

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, başkan yardımcıları ve İskenderun Şoförler Odası Başkanı Erol Akın ile birlikte Pac meydanında yeni yapılan cep uygulamasını yerinde inceledi. Tosyalı, şehir için trafiği rahatlatmak adına çalışmaların devam edeceğini belirtti.


İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı konu ile ilgili yaptığı açıklamada: “Pac meydanındaki trafik yoğunluğunu ve ulaşımını rahatlatmak adına yapılan yeni cep uygulamasını şoförler odası başkanımız ve belediye başkan yardımcılarımız ile birlikte inceledik. Belediye olarak güvenli, rahat ve akıcı bir trafik için kent genelinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Kent genelinde de bir çok noktada çalışmalar sürüyor.  Bu meydandaki trafik yoğunluğunu daha önce Antakya istikameti yönünde yapmış olduğumuz cep uygulaması ile rahatlatmıştık. Şimdi ise Şehit Pamir Caddesine dönen kavşakta yeni bir cep uygulaması yaparak trafiğe açtık.” dedi. 


Yayaların ve sürücülerin uygulamadan memnun olduğunu belirten Tosyalı, kentin farklı bölgelerinde yol açma ve genişletme çalışmalarına devam edeceklerini açıkladı. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —