Tarih: 24.11.2020 14:28

TOSYALI’DAN OLAY’A ZİYARET

Facebook Twitter Linked-in

Sıcak bir ziyaret ortamında geçen konuşmada İskenderun Belediye başkanı Tosyalı “Öncelikle bizlere zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz Olay Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nihat Durmuş ve çalışanları olarak doğru, dürüst ve tarafsız yayın anlayışınızdan dolayı teşekkür ederiz” diye konuştu…

İskenderun Belediye Başkanı Tosyalı, kent genelinde belediye olarak çalışmaların hızla devam ettiğini vatandaşların daha rahat refah içerisinde yaşaması içinde Amaçlarının kalıcı hizmetler üretmek için canla başla çalıştıklarının altını çizdi. Durmadan yorulmadan çalışmalara devam edeceklerinin altını çizen Tosyalı, İskenderun halkı hizmetin en güzelini hak ediyor. Bizlerde bu doğrultuda ve bu anlayış ile şehrimizi her yönden daha ileriye götürmek için yoğun bir gayret ile çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz dedi.


Genel yayın yönetmeni Nihat Durmuş, öncelikli olarak gerçekleştirilen nezaket ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Bizim amacımız halkla siyasetçi arasında köprü kurmaktır, siyasetçiyi halkla buluşturmak, halkında sorunlarını siyasetçiye ulaştırmaktır.


Olay Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nihat Durmuş “Gazetecilik mesleği oldukça zor ve meşakkatli bir meslektir. Bizler her zaman için haklının, doğrunun ve halkımızın yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Hiçbir zorluk bizi ilkeli habercilik anlayışımızdan geri döndüremez. Zaten gazetecilikte bunu gerektiriyor. Gerek ben gerekse de çalışma arkadaşlarım bu ilkemizden ödün vermeden yolumuza devam edeceğiz” diyerek gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.


Gerçekleştirilen nezaket ziyareti karşılıklı konuşmaların ardından ülke ve bölgemizi yakından ilgilendiren konular hakkında görüş alış verişleriyle sohbet ortamında devam etti.   




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —