Tarih: 29.06.2020 18:24

TOPAL'DAN İDDİALARA CEVAP 

Facebook Twitter Linked-in

Kendisine atılan iftiralara cevap veren CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal ; “Ben bu zatla ilgilenmiyorum. Ciddiye almıyorum. Ak Parti yönetimindeki bu kişinin benim hakkımdaki iftiraları tutmaz! Bunu bütün halkımız bilir. İnanın birlikte bu konuyla uğraştığımız kendi partisi ve millet vekilleri de bu suçlamaları asla kabul etmezler. Buradaki amaç partiler üstündedir. Burada insani duygularla hareket edildi. Burada partiden çok vatandaşlarımızın sorununu çözmektir. Yani Sn. YAYMAN’da şunu söylemişti. Canlı yayında mesele Hatay’sa gerisi teferruattır....
 Biz bu anlayışla Hatay’ın birliği beraberliğini, kardeşliğini ön plandadır.

Dolayısıyla hangi partiden olursa olsun hangi vatandaşımızın sorununu kim çözerse çözsün Allah ondan bin kere razı olsun. Bunu ifade etmek istiyorum; şimdi iddialara gelince biz maaşlarımızı gerçekten özellikle mağdur olan vatandaşlarımızın ilgilenmesi noktasında biz ne gerekiyorsa yaptık. Yapmaya da devam edeceğiz. Ama şunu da ifade etmeden geçemeyeceğim; vatandaşlarımız sürekli bizi arıyorlar, mesaj atıyorlar doğal olarak hepsine dönemiyorum. O süre içerisinde Arabistan’da covid19 salgının çok üst safhasında olduğu süreçte vatandaşlarımız sürekli arayıp dönmek istediklerini söylüyorlar haklı olarak! Tüm telefonlara dönme şansımız olmadığı için kendi sayfamdan 19 haziranda 2 tane firma paylaştım.

Bizim için bütün firmalar eşittir. Onlar Türk hava yolları ve Sorbi Turizm Hatay-Riyad uçak seferlerini paylaştım. Resmi olarak bilet kesilecek olan firmaları paylaştım. Vatandaşlarımız mağdur olmasınlar diye paylaştım. Maalesef bazı yolcularımız mağdur oldular. Biz halkımızın mağdur olan vatandaşlarımızın  yanında dururuz. Kimse merak etmesin. Birileri bizi eleştiriyorsa varsın eleştirsin. İftira atanlarada mahkemede onlarla görüşürüz ama resmi olmayan hiçbir şey dışında mağdur olan vatandaşlarımızın üzerinden kazanç elde etmek haramdır. Yazıktır günahtır. Bilet konusunda kimlerin ne kadara bilet sattığını bilemeyiz. Hedefimiz şudur; uçuş izni alınan ve gerçekten vatandaşlarımızın ülkemize ve hatta ücretsiz dönüşülmesi konusunda defalarca kürsüde dile getirdik. Mağdur olan. Vatandaşlarımıza Allah şahit kendi maaşlarımızdan verdik. Ama birileri çıkacak iftira atacak yani yazıklar olsun. Ben Allaha havale ediyorum. Ve mahkemede görüşürüz. Herkesin sesi olmaya devam edeceğiz.”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —