Tarih: 03.07.2018 14:09

TGK’DA KASIM BAĞDU DÖNEMİ

Facebook Twitter Linked-in

Kurucu üyeleri aralarında olan makine mühendisi Kasım BAĞDU, MYK üyeleri arasında yapılan istişareler sonucunda Genel  Başkanlığa getirildi.
 

Genel Başkanlık görevini bırakan Mekan GÖRÜK ;“Bir çocuk gibi büyütüp bu günlere getirdiğim Türkiye Gençlik Konseyi’nin Genel Başkanlık görevini gençlerin önünü açmak için bırakma vaktinin geldiğini düşünüyorum biz öyle bir oluşum kurduk ki kimsede koltuk sevdası yok eminim hep beraber yeni yönetim ile gençliğimiz için çalışmaya devam edeceğiz.” 
 

Öte yandan MYK üyeleri arasında yapılan oylama ile Mekan GÖRÜK onursal başkanlığa getirildi.
 

Genel Başkanlığa getirilen BAĞDU düşüncelerini şöyle ifade etti ;“Kuruluşundan bu yana içinde bulunduğum Türkiye Gençlik Konseyinde başta bu görevi bana layık gören Mekan başkanıma ve MYK üyelerimize çok teşekkür ederim.

 Aynı zamanda Türkiyenin dört bir yanında olan  siz değerli TGK ailesine şükranlarımı sunuyorum. Bana karşı olan bu güven ve inancı yerine getirmek için var gücümle çalışmaya devam edeceğim.
Devraldığımız bu bayrağı siz değerli kardeşlerimle beraber daha ileri  götüreceğimize inancım tamdır. Rabbim yar ve yardımıcımız olsun.” Dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —