TELEFON DOLANDIRICILARINA DİKKAT EDİN

TELEFON DOLANDIRICILARINA DİKKAT EDİN

Hatay’da çıkan ve üç ilçeyi kapsayan yangın ile ilgili olarak terör örgütünün yangını üstlenmesi kundaklanma ile çıkartıldığı açıklamalarının gündeme gelmesiyle dolandırıcılar da boş durmadı.

Telefon ile ormanı yakan terör örgütü listesinde isminiz var diyerek para isteyenler ortaya çıkmaya başladı.Edinilen Bilgilere göre Hatay’da ki yangını fırsat bilen telefon dolandırıcıları bu kez de bölge insanının parasına göz diktiler. İskenderun ilçesi Mustafa Kemal Mahallesinde bir kadını arayan telefon dolandırıcıları; telefonları açık tutun dinleniyor ve takip ediliyorsunuz diyerek ormanı yakan kundakçı terör örgütü üyelerinin isimleri arasında adınız geçiyor diyerek bu işten sizi kurtarmak için bir bankaya para yatırması istendi. Korkuya kapılan kadın dolandırıcıların dediklerini yapmaya başladı.

Dolandırıcıların tuzağına düşen kadına yakınları ulaşamayınca gideceği yerlere bakmak için harekete geçti. Ev ve cep telefonu açık olduğundan meşgul çalan kadına özel bir bankada yakınları buldu. Çok korktuğu anlaşılan kadının cep telefonu da açık tutulmaya devam edilerek durumu polise bildirildiği öğrenildi.Zamanında polisin müdahalesi ile kadın dolandırılmaktan kurtarılırken, yangını fırsat bilerek dolandırıcılık yapmak isteyenler şimdi polisin takibinde.