TEK KURUŞUN DAHİ HESABINI SORACAĞIZ!

TEK KURUŞUN DAHİ HESABINI SORACAĞIZ!

Cumhuriyet Halk partisi İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, Fatih Tosyalı Başkanlığındaki Belediye yönetiminin kentin yararına yapacağı her hizmetin arkasında olduklarını söyledi. 

CHP İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, kadın kolları ve gençlik kolları ile birlikte ülke gündemi ve yerel gündemle ilgili açıklama yaptı. İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu 18 Mart’ın önemine dikkat çekerek “Çanakkale deniz zaferi ve şehitleri anma günü. Ben bu vatanın savunmasında canını veren şehitlerimize, Mehmetçiklerimize Allahtan rahmet diliyorum ve aziz hatıraları önünde saygıyla eğilirken, 18 Mart Çanakkale Deniz zaferinin de hayırlı olmasını diliyorum” dedi.



İskenderun’da oluşturulan kent konseyine de işaret eden CHP İlçe Başkanı Mansuroğlu “Kaymakamımız başkanlığında bir ekip kuruldu. Bu ekibe Cumhuriyet Halk Partisi olarak biz de iki temsilci verdik. Birisi Nermin Yıldırım Kara Çevre Koruma Derneği Başkanı, diğeri de Belediye Meclis Üyemiz Bülent Kırmızıoğlu.  Bu çalışmanın içerisindeler. Ben kent konseyinin kuruluş amacına uygun bir şekilde çalışacağını umut ediyorum. Hiçbir siyasi kaygı taşımıyorum bu konuda. İnşallah İskenderun’umuzun hayrına hizmetler üretirler biz de arkalarında dururuz, sonuna kadar destekleyeceğiz” diye konuştu.  

Geçen dönemde kaldırım şampiyonu olan bir belediyenin görev başında olduğunu vurgulayan CHP’li Mansuroğlu “Şimdi bu dönem çok farklı olduğunu iddia eden ve bu konuda çalışma gayretinde olan bir belediye başkanı var Fatih Tosyalı. Biz ilk günden itibaren her toplantıda söylüyoruz; biz İskenderun’un hayrına, faydasına her türlü projeye Cumhuriyet Halk Partisi ailesi ve Belediye Meclisi olarak belediyeyi destekleyeceğimizi, bunda da hiçbir siyasi ve oy kaygısı olmaksızın bunu yapacağımızı söyledik. Bu tavrımızda da hiçbir değişiklik yok. Ama İskenderun halkı şunu da bilsin ki, İskenderun’un tek kuruşunun dahi hesabını soracak, boşa harcanmasına müsaade etmeyeceğiz. Bu konuda CHP’li Belediye Meclisi üyelerimiz layıkıyla görevini yerine getiriyor, huzurlarınızda onları tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.