FENERBAHÇE NASIL DEĞİŞTİRDİYSE BİZDE ÖYLE DEĞİŞTİRECEĞİZ!..

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Kars'ta miting düzenledi. Büyük bir kalabalığa hitap eden İnce, "Bakın değerli Karslılar bu Erdoğan çiftçiyi bitirdi, besiciliği bitirdi. (Harita üzerinden göstererek) yazık gü

SİYASET 4.06.2018 13:36:32 0
FENERBAHÇE NASIL DEĞİŞTİRDİYSE BİZDE ÖYLE DEĞİŞTİRECEĞİZ!..

“Uçakta gelirken danışman arkadaşlar tonlarca rapor getirmişler aklım başka yerde. Dün bir arkadaşım dedi ki yolda kağıt toplayan bir çocuk gördüm. Çocuğa sormuşlar hayalin ne diye, büyük kağıt toplamak demiş. Bir öğretmen olarak ciğerime oturdu. Erdoğan döneminde çocuklarımıza hayal kurmayı bile unutturmuşuz.

Hanımefendiler evde mobilyaların yerini değiştirirsin bir iyi gelir. 16 yıldır meydanlarda bağırıp çağıran adamı değiştireceğiz. Fenerbahçe nasıl değiştirdiyse biz de öyle değiştireceğiz.
Biz bu ülkede hayvan yetiştiriciliğini özendirmezsek nasıl et yiyecek çocuklar? Çocuğun bezinden yüzde 18 alan devlet olmaz.
Bakın değerli Karslılar bu Erdoğan çiftçiyi bitirdi, besiciliği bitirdi. (Harita üzerinden göstererek) yazık günah değil mi ta buradan hayvan getireceğine Karslıya destek ol, en güzelini yetiştirsin. 6 milyar dolarlık hayvan ithal etmişiz. Bırak 6 milyar doları 1 milyar doları Karslıya verseydin bu hayvancılık uçar giderdi.

Türkiye’de 1 kg süt satıyorsun 1.25 kg yem alıyorsun, ABD’de 1 kilo süt satıyorsun 2,5 kilo yem alıyorsun. İki katı.
Türk tütünü zararlı da Amerikan tütününde vitamın mi var?

Çocuklarımız sınava girdi biliyorsunuz, ne zaman açıklanacak? seçimden önce açıklamayacaklar. Sınavın tarihini değiştir, açıklanma tarihini değiştir. Niçin çocuklar yerleşemeyecek, aileler üzülecek. Bunlar bunu da seçimden sonra açıklayacaklar.

Size söz çocukların bezinden yüzde 18 KDV alınmayacak. Bir de meydanlarda benim için çırak diyor. Bay ekonomist, büyük ekonomist eğer yüreğin, eğer bilgin, eğer diploman varsa gel bir TV kanalına şu ekenomi bilgini bir anlat. 2002’de işbaşına geldiğinde dolar 1.30’du, Erdoğan’ı bir daha seçerseniz dolar 10 lira. Dünyada dostumuz kalmadı biliyor musunuz. Meydanlara gelmeş diyor ki, ben yerliyim ve milliyim. Şüleyman Şah Türbesini ordan oraya taşırken sen mi millisin? Senin uçağın mı yerli gözlüğün mü yerli? İnek Uruguay’dan saman yurtdışından geliyor. Ayran nasıl milli?
Erdoğan’ın yaptırdığı köprüden geçtiniz mi? Yanlış biliyorsunuz hepiniz geçtiniz. Garanti vermiş garanti, Erdoğan her gün cebinizden köprü parasını çekip alıyor.

Demirel’in geçtiği köprüden geçersen bayramda bedava, Erdoğan’ın yaptırdığı köprüden 114 lira ödeyeceksin. Yani birisi gidiş geliş 11 lira öteki gidiş geliş 218 lira. Erdoğan’ın yaptığı köprünün geliri yabancı şirketlere gidiyor. Siz destek olmadan bunu yapamayız. Bir oy cumhuriyeti kurtarır, bir oy seni yoksulluktan kurtarır. Ben gelirsem buralarda anlatıyor yardımlar kesilecekmiş. Ya neden keseyim yardımları? Benim dönemimde daha çok vereceğiz. Kadınlar çalışma yasasına tabi olacak.

Kadının çalışmasına en büyük engel çocuk. Her mahalleye bir kreş açacağız. Çocuk kreşe kadın işe.

Kürt sorunu, 40 yıldır devam eden bir ortam var. Bunu nasıl çözeceğiz? 3B ile çözeceğiz. Önce barışacağız. İnsanlar arasında ayrım olmayacak. Kürt, Türk, kadın, erkek kalmayacak. 81 milyon barışacak. 6 ok taşımıyorum, 4 Mayıs’ta çıkardım Türk bayrağı taktım. Tek olan şey bir gruba ait olamaz. Ekonomik olarak büyüyeceğiz. Adil bölüşeceğiz. Çocuklara okulda Türkçe’yi, evinde konuştuğu dili öğreteceğiz ayrıca bir uluslararası dil öğreteceğiz. Bu sorunu çözeceğiz. Samimiyetle çözeceğiz. Milletin önünde konuşacağız. Siyasetçi Diyarbakır’da ayrı konuşuyor Rize’de ayrı konuşuyor. Bunu ortadan kaldıracağız.

Kars deyince benim aklıma benim rahmetli babam gelir, celepti celep. Kurban bayramında pazarda kurban satardık onlarla birlikteydik. Çocukluğum hayvan otlatmakla geçerdi kitap okurdum hayvan otlatırken. 2002’de milletvekili oldum, babam hayvanları satmış. Anama sordum ben milletvekili oldum, anam ‘baban kızar gireceksin’ dedi ahıra girdim. Beygire binmeye benzemez bu. İkinci kurban bayramı geldi. Ana dedim ben ahıra girecek miyim? Annem ahıra gireceksin yine dedi.

Şimdi bunları yaşayan birisi hayvancının sorunlarını çözer mi? O zaman helal olsun, sağ olun..”

Anahtar Kelimeler:
  • BIST 100

    10746,98%0,04
  • DOLAR

    40,65% 0,04
  • EURO

    46,89% 0,88
  • GRAM ALTIN

    4379,59% 1,87
  • Ç. ALTIN

    7018,29% 1,30

DOLMABAHÇE’DE ÜÇLÜ ZİRVE: ERDOĞAN, MELONİ VE DİBEYBE İLE GÖRÜŞTÜ!

ADANA'DA EĞİTİM UÇAĞI DÜŞTÜ, PİLOT VE YOLCU AĞIR YARALANDI

CHP’NİN 15. BÜYÜK MİTİNGİ AKSARAY’DA: ERKEN SEÇİM TALEBİ YÜKSELDİ

II. ABDÜLHAMİT’İN 4. KUŞAK TORUNU HAKKINDA SAHTE DİPLOMA İDDİASI

BAKAN KURUM İSKENDERUN'DA BİR DİZİ AÇILIŞ VE ZİYARETTE BULUNDU!

ELAZIĞ PALU’DA KROM MADENİNDE GÖÇÜK ALTINDAKİ İŞÇİ KURTARILAMADI

İBB SORUŞTURMASI: 5 KİŞİ TUTUKLANDI

ÖZGÜR ÖZEL: BİR UZLAŞI ZEMİNİ ARIYORUZ, ANAYASA TARTIŞMASI İÇİNDE YOKUZ

ANAYASA MAHKEMESİ, 13 YILDA 79 BİN 565 DOSYADA İHLAL KARARI VERDİ

DİYANET’TEN GİYİM VE ESTETİK UYARISI:“ÇAĞDAŞLIK DEĞİL İLKELLİK”

İBB SORUŞTURMASINDA BİR KEZ DAHA ‘TEK SIRA’ GÖRÜNTÜLER SERVİS EDİLDİ!

ELAZIĞ'DA MADEN OCAĞINDA GÖÇÜK: ÇOK SAYIDA EKİP SEVK EDİLDİ

BAKANLIK KARARI DOSYAYA GİRDİ: AKP’Lİ ESKİ BAŞKAN VE İKİ KAMU GÖREVLİSİNE SORUŞTURMA İZNİ

ERGÜN ATALAY, BEŞTEPE'DEN ÇIKAN TEKLİFİ AÇIKLADI…

İBB OPERASYONU: İETT GENEL MÜDÜRÜ VE ÇOK SAYIDA İSİM HAKİM KARŞISINDA

DENİZLİ'DE BİR POLİS AİLESİNİ KATLEDİP İNTİHAR ETTİ!

ERDOĞAN, FETÖ’DEN AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET HAPİS ALAN MEHMET TUNÇ'UN CEZASINI KALDIRDI

HATAY’DA DEPREM KONUTLARI HIZLA YÜKSELİYOR: VALİ MASATLI SAHADA

İMAMOĞLU’NDAN KOBİ ÇAĞRISI: ÜRETİCİ DAYANACAK GÜÇTE DEĞİL

HBB’DEN AKDENİZ MEYVE SİNEĞİNE KARŞI YOĞUN MÜCADELE BAŞLADI!

ANTAKYA KARLISU’DA ŞANTİYEDE KORKU DOLU ANLAR! FRENİ BOŞALAN VİNÇ 2 ARACI BİÇİP UÇURUMDAN YUVARLANDI

ESKİ TİP SÜRÜCÜ BELGELERİNİN YENİLENMESİ İÇİN TANINAN SÜRE 31 EKİM 2025'E KADAR UZATILDI

ÖZEL’DEN AKP’YE SERT ÇIKIŞ: KOMİSYON ÜZERİNDE TAHAKKÜM KURULAMAZ!

BEŞİKTAŞ BELEDİYE BAŞKANI RIZA AKPOLAT'IN BALDIZI HAKKINDA KARAR

ÖZGÜR ÖZEL’DEN YARKADAŞ’A TEPKİ: ATATÜRK SEVGİMİZ TARTIŞILMAZ

AYM'DEN RASİM OZAN KÜTAHYALI'YA SOĞUK DUŞ!

ÖZEL: İMAMOĞLU ADAY OLMAZSA BEN DE ADAY DEĞİLİM

UKOME 2025 TEMMUZ AYI TOPLANTISI YAPILDI

31 KİŞİNİN KATLEDİLDİĞİ DOSYADA 5 HİZBULLAHÇININ MAL VARLIĞI SERBEST

İPTAL KARARI DİNLENMEDİ: ATATÜRK ORMAN ÇİFTLİĞİ’NDE İNŞAAT HIZLANDI

Yükleniyor


AHMET TÜRK'TEN 'GÖREVE İADE' SORUSUNA YANIT...

CHP BELEDİYELERİNE SORUŞTURMA DALGASI: KARALAR VE TUTDERE ADLİYEDE!

ZAFER PARTİSİ’NDE YOL AYRIMI: BARTU SORAL İBB DİRENİŞİNE KATILIYOR!

ERDOĞAN’DAN EKONOMİ VE SİYASET MESAJI“SAKİN SULARA GEÇİŞ ZAMAN ALACAK”

CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL'E ÇOK KRİTİK ÜÇ İSİMDEN DESTEK

KILIÇDAROĞLU’NA VEKİL DESTEĞİ BEKLENENDEN ÇOK AZ

  • Cumartesi 33.2 ° / 22 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 34.8 ° / 19.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 33.6 ° / 19.4 ° Güneşli

Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 36 30 1 5 60 95
2.Fenerbahçe 36 26 4 6 51 84
3.Samsunspor 36 19 10 7 14 64
4.Beşiktaş 36 17 8 11 23 62
5.İstanbul Başakşehir 36 16 14 6 4 54
6.Eyüpspor 36 15 13 8 5 53
7.Trabzonspor 36 13 11 12 13 51
8.Göztepe 36 13 12 11 9 50
9.Rizespor 36 15 17 4 -6 49
10.Kasımpaşa 36 11 11 14 -1 47
11.Konyaspor 36 13 16 7 -5 46
12.Alanyaspor 36 12 15 9 -7 45
13.Kayserispor 36 11 13 12 -12 45
14.Gazişehir Gaziantep 36 12 15 9 -5 45
15.Antalyaspor 36 12 16 8 -25 44
16.Bodrum FK 36 9 17 10 -17 37
17.Sivasspor 36 9 19 8 -16 35
18.Hatayspor 36 6 22 8 -27 26
19.Adana Demirspor 36 3 28 5 -58 2