Tarih: 14.12.2019 13:31

ŞENÖZ BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR 

Facebook Twitter Linked-in

Antakya’da açılışı düzenlenen 17. şubenin açılış törenine Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, Hatay vali yardımcıları, İskenderun’dan ve komşu il ve ilçelerden çok sayıda kişi katıldı.

Açılış töreninde Şenöz Ailesi adına açıklamalarda bulunan Engin, Mahmut, Abdullah ve Halil Şenöz, Şenöz Cafe Pattiserie’nin 17. Şubesini Antakya’da açmış olmaktan dolayı duydukları mutluluğu ve memnuniyeti dile getirerek, “Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan protokol üyelerine, baba dostlarına, dostlarımıza ve saygıdeğer merkez ilçe Antakya ve tüm Hatay halkına çok teşekkür ederiz” ifadelerini kullandılar. 

40 yıllık tecrübeyle Antakya’ya hizmet etmenin ve kaliteli lezzetler sunmanın heyecanını yaşadıklarını söyleyen Şenöz Cafe Pattiserie sahiplerinden Abdullah Şenöz, “Müşterilerimize daha iyi hizmet sunabilmeyi hedef haline getiren Şenöz, sizlere daha yakın olabilmek amacıyla şubelerine sık sık yenisini eklemektedir. 17’nci şubemizin açılışında yanımızda olduğunuz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Güler yüzlü personel kadrosu, lezzetli unlu mamullerini ve tatlı çeşitleriyle gününüzün büyük bir bölümünü sıkılmadan geçirebileceğiniz şekilde tasarlanan yeni şubemizde de önceliğimiz müşteri memnuniyeti ve sürekli gelişim ilkelerini önde tutarak, kalitemize güvenerek, sağlıklı ve lezzetli ürünlerimizi halkımızla buluşturmak olacaktır” dedi.


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —