Tarih: 04.02.2019 10:50

ŞAMPİYONLAR BELLİ OLDU

Facebook Twitter Linked-in

Göreve geldiği günden bu yana sporun ve sporcunun destekçisi olarak, çocuklar ile gençlerin sağlıklı bir hayata yönelmeleri için dev projelere imza atan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın yönetimindeki HBB, yeni bir spor faaliyetini daha Hataylılarla buluşturdu.


İl genelinden birçok sporcunun katılım gösterdiği ve 6 kategoride gerçekleştirilen turnuvanın final müsabakalarında Junior Kız Kategorisinde birinciliği Junior Hatay Takımı, ikinciliği Hatay’ın Juniorları Takımı, Junior Erkek Kategorisinde birinciliği İron State Takımı, ikinciliği Thunder Takımı, Yıldız Kız Kategorisinde birinciliği Hatay’ın Yıldızları Takımı, ikinciliği Yıldız Hatay Takımı, Yıldız Erkek Kategorisinde birinciliği BGO All Star Takımı, ikinciliği İlk Adım Yıldızlar Takımı, Genç Kız Kategorisinde birinciliği Hatay’ın Gençleri Takımı, ikinciliği Genç Hatay Takımı, Genç Erkek Kategorisinde birinciliği Naci’nin Fedaileri Takımı, ikinciliği ise Künefeler Takımı göğüsledi. 
Madalyalar müsabakalarda ter döken sporcuların vekilleri tarafından takdim edildi. Kıran kırana geçen şampiyona toplu çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

  
 


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —