Tarih: 03.04.2020 15:41

SALONDA ALELACELE BİTİRELİM GİBİ BİR HAVA VAR

Facebook Twitter Linked-in

Adalet Komisyon'da infaz paketi görüşmeleri sırasında konuşan HDP Ağrı Milletvekili Dilan Diyaret Taşdemir, koronavirüs tehlikesinin bulunduğunu ancak cezaevindekilerin canının da değerli olduğunu belirterek, 'Salonda alelacale bitirelim gibi bir hava var' dedi.

Meclis Adalet Komisyonu'nda infaz paketi görüşmeleri sürüyor. Komisyonda konuşan HDP Ağrı Milletvekili Dilan Diyaret Taşdemir, koronavirüs tehlikesinin bulunduğunu ancak cezaevindekilerin canının da değerli olduğunu belirterek,'Salonda alelacale bitirelim gibi bir hava var. Cezaevlerinde 300 binden fazla insan buradaki koşullardan yararlanamıyor. Bu gerçekliği görerek karar vermemiz gerekiyor. Herkes buradan çıkacak kararı bekliyor' dedi.

Taşdemir, Meclis'in gereken duyarlılığı göstermesi için insanların telefonlarıyla vekilleri aradığını ifade ederek, şunları vurguladı:'Halkın hassasiyeti deyip, belli insanları bunun dışında tutarak ayrımcılık yapılıyor. Halktan kimsenin birileri cezaevinde ölsün diyeceğini düşünmüyorum. Halkımız böyle yaklaşıyor denilerek, bu mesele siyasi rant alanına dönüştürülmemeli'dedi.
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —