PARA KARŞILIĞINDA AİLESİ TARAFINDAN İSTİMARA MARUZ BIRAKILAN ÇOCUK YAŞADIKLARINI ANLATTI

Katıldığı televizyon programında 12 yaşından beri ailesi tarafından para karşılığında köydekilerle birlikteliğe zorlandığını söyleyen D.A, "Satıldıktan sonra annem, babam oturup bizi izliyorlar" dedi.

GÜNDEM 26.09.2021 12:14:31 0
PARA KARŞILIĞINDA AİLESİ TARAFINDAN İSTİMARA MARUZ BIRAKILAN ÇOCUK YAŞADIKLARINI ANLATTI

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programına başvuran D. A, ailesi tarafından yıllarca istismar edildiğini iddia ederek yaşadıklarını anlattı.
Gaziantep’te doğduğu köyde yıllarca ailesi tarafından tüm köylüye para karşılığında birlikteliğe zorlandığını söyleyen D. A, canlı yayında Didem Arslan Yılmaz’dan yardım istedi. Küçük kardeşimi de benim gibi kullanıyorlar diyen D.A,  'tüm ailem işin içinde, beni ve kardeşimi ailemden kurtarın!” dedi.
“ANNEM, BABAM OTURUP BİZİ İZLİYORLARDI”
Didem Arslan Yılmaz’ın “Seni sattıktan sonra o sırada annen, baban nerede?” sorusuna D.A, “Annem, babam oturup bizi izliyorlar. Kız kardeşime izletiyorlar, ailece hepsi izliyorlar.” yanıtını verdi. Arslan, bu sözlerin ardından donup kaldı. D.A’nın eşi B.A ise araya girerek, “Bunlar ne ki. Daha çok şey var. Hepsini anlatacağım, zamanı gelince hepsini anlatacağım” dedi.
“KAYINVALİDEM BANA AŞIKTI”
D.A'nın eşi B.A’nın “Kayınvalidem bana aşıktı, kurduğu tuzağı öğrenmek için kayınvalideme aşkımı ilan ettim.” ifadelerini kullanmasıyla birlikte stüdyo karıştı. Kayınvalidesi tarafından uyku ilacıyla uyutulan damat, yaşananlarla ilgili kayınvalidesine ateş püskürdü.
Canlı yayına D.A ile ilgili telefonla bağlanan isimsiz tanıklar dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Tanıklar, annesinin D.A'yı, “1 kilo patates, inşaat malzemesi ve 1 kilo balık karşılığında başka erkeklere sattığına' şahit olduklarını söyledi. 
TÜRKİYE'Yİ AYAĞA KALDIRAN CİNSEL İSTİSMAR İDDİASIYLA İLGİLİ VALİLİKTEN AÇIKLAMA
Gaziantep Valiliği, bir televizyon kanalında yayınlanan gündüz kuşağı programında ortaya atılan cinsel istismar iddialarına ilişkin açıklama yayımladı.Gaziantep Valiliği'nden yapılan açıklamada, 23 Eylül 2021 tarihinde yayınlanan bir televizyon programında D.A. ve eşi B.A.'nın cinsel istismar konulu bazı iddialarına yer verildiği belirtilerek, 'Bahse konu olay televizyon yayınından yaklaşık 6 ay önce 5 Nisan 2021 tarihinde Şahinbey Mahallesi Gülpınar Mahallesi'nde meydana gelmiş ve İlçe Jandarma Komutanlığımız kolluk sahasında gerekli işlemlere başlanmıştır. Aile içerisinde yaşanan karşılıklı suçlamalar ve şikayetler üzerine konu adli makamlar tarafından takip edilmektedir. S.T. isimli kişi beyanında, küçük kızı S.T.'ye (13) damadı B.A.'nın cinsel istismarda bulunduğu B.A.'nın kendisine ve kızına zorla uyuşturucu kullandırdığı ve uyuşturucu madde ticareti yaptığını iddia etmiştir. Suçlama üzerine D.A. ve eşi B.A.'nın evinde yapılan aramada uyuşturucu ve silah bulunmuş ve gerekli adli işlem yapılmıştır.

5 Nisan 2021 tarihinde adli tıp uzmanı raporuna göre; S.T.'nin muayenesinde eski ya da yeni bir istismara maruz kalmadığı tespit edilmiştir. Akabinde S.T., Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz tarafından koruma altına alınmıştır' ifadelerine yer verildi.B.A. hakkında yapılan işlemden 2 gün sonra eşi D.A.'nın müracaatta bulunarak annesi S.T.'nin zorlamasıyla 13 yaşından itibaren cinsel istismara maruz kaldığı yönünde beyanda bulunduğu aktarılan açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi:

'Verilen ifadeler ve suçlamalar sonucunda taraflar arasında husumet oluşmuştur ve açılan karşılıklı davalar devam etmektedir. Yayınlanan haberler üzerine olaya karıştığı iddia edilen kişilerden D.A.'nın anne ve babasının da aralarında bulunduğu 12 kişilik grup, 24 Eylül 2021 günü Gaziantep Adliyesi'ne giderek iddialara yer veren televizyon programı ve iddialarda bulunan D.A. ve eşi B.A. hakkında suç duyurusunda bulunmuşlardır. Adli makamlar tarafından dosya üzerinde gizlilik kararı bulunmakta olup her iki tarafın iddiaları ve iddialar üzerine yapılan işlemler dosyada mevcuttur. Adli süreç devam etmektedir. Bununla birlikte Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz konuyu bütün yönleriyle takip etmektedir.'
NE OLMUŞTU?
Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programına katılan Dilek Albayrak'ın itirafları izleyicinin yüreğini yaktı. 12 yaşından beri ailesi tarafından cinsel istismara uğradığını ve para karşılığında cinsel ilişkiye zorlandığını iddia edilen Dilek Albayrak, programa eşi Bahattin Albayrak ile katıldı.
17 yaşındaki Dilek ve kocası Bahattin'in stüdyoda anlattıkları herkesi şoke etti. Gaziantep'te doğduğu köyde yıllarca tüm köylüye satıldığını söyleyen Dilek, canlı yayında Didem Arslan Yılmaz'dan yardım istedi. 'Küçük kardeşimi de benim gibi kullanıyorlar, tüm ailem işin içinde, beni ve kardeşimi ailemden kurtarın!' dedi.
Didem Arslan Yılmaz'ın 'Seni sattıktan sonra o sırada annen, baban nerede?' sorusuna Dilek, 'Annem, babam oturup bizi izliyorlar. Kız kardeşime izletiyorlar, ailece hepsi izliyorlar.' yanıtını verdi. Arslan, bu sözlerin ardından donup kaldı. Dilek'in eşi Bahattin ise araya girerek, 'Bunlar ne ki. Daha çok şey var. Hepsini anlatacağım, zamanı gelince hepsini anlatacağım' dedi.
Dilek'in kocası Bahattin'in 'Kayınvalidem bana aşıktı, kurduğu tuzağı öğrenmek için kayınvalideme aşkımı ilan ettim.' ifadelerini kullanmasıyla birlikte stüdyo karıştı. Kayınvalidesi tarafından uyku ilacıyla uyutulan damat, yaşananlarla ilgili kayınvalidesine ateş püskürdü.
Eşi Bahattin Yanık, kayınvalidesinin içeceğine ilaç atarak uyuttuğunu ve kendisi uyuduktan sonra eşini başka şahıslara istismar ettirdiğini açıkladı. Yayın esnasında itiraflarıyla yürek Dilek'in amcası programa telefon aracılığıyla bağlanarak, genç kadının ve eşinin anlattığı her şeyi reddederek yalanladı.
Canlı yayına Dilek'le ilgili telefonlar yağarken isimsiz tanıklar herkesin kanını donduran açıklamalarda bulundu. Tanıklar, annesinin talihsiz genç kızı, '1 kilo patates, inşaat malzemesi ve 1 kilo balık' karşılığında başka erkeklere sattığına şahit olduklarını söyledi.


Anahtar Kelimeler:
  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI: TASARRUF TEDBİRLERİ KAPSAMINDA KORUMA ARAÇ VE POLİS SAYILARI AZALTILDI

İLİÇ’TEKİ MADEN OCAĞINDA 2 İŞÇİNİN DAHA CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

REZERV ALANDA AZ VE ORTA HASARLI BİNALARIN BELİRSİZLİĞİ ORTADAN KALDIRILMALI

BAKAN IŞIKHAN: “79’U YERLİ ÜRETİM OLMAK ÜZERE 81 İLACI DAHA GERİ ÖDEME LİSTESİNE ALDIK”

ARTVİNLİ PAZARC:SADECE SEBZE MEYVE FİYATLARI YÜKSEK DEĞİL,HERŞEYİN FİYATI YÜKSEK

CHP’Lİ ZELİHA AKSAZ ŞAHBAZ: “MENENJİT VAKALARI ARTIYOR, VERİLER GİZLENİYOR....

MADAM MARTHA KOYU İHALESİ BU KEZ MAHKEMEYE TAŞINDI

ÖZGÜR ÖZEL VE KEMAL KILIÇDAROĞLU AHLATLIBEL'DE BİR ARAYA GELDİ

SP GENEL BAŞKANI KARAMOLLAOĞLU, GÖREVİNDEN AYRILIYOR…

İLİÇ KOMİSYONU'NUN DİNLEDİĞİ ÜÇ BAKANLIK DA 9 İŞÇİNİN ALTINDA KALDIĞI LİÇ YIĞINININ SORUMLULUĞUNU ÜSTLENMEDİ...

SOSYAL GÜVENLİK KURUMU SAĞLIK UYGULAMA TEBLİĞİ'NDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR TEBLİĞ RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI

TUĞRUL TÜRKEŞ'TEN İKTİDAR KANADINA OSMAN KAVALA TEPKİSİ

ÇİÇEK DİLLİGİL İLE BORA ÖZTOPRAK’IN ÇOCUĞU CİNSİYET UYUM SÜRECİNE GİRDİ

DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI: “ALİ ERBAŞ’IN SUUDİ ARABİSTAN’DA BAHSİ GEÇEN MARKA VE MODELDE BİR MAKAM ARACI OLMADIĞI GİBİ HERHANGİ BİR MAKAM ARACI DA YOKTUR”

ELAZIĞ'DA KÖY YOLLARININ YAPIMI İÇİN AYRILAN ÖDENEK AFAD’IN ARAÇ ALIMINA GİTTİ

ERDOĞAN, CHP'Yİ ZİYARET EDECEĞİNİ AÇIKLADI

ÖZEL VE ERDOĞAN GÖRÜŞMESİNDE YENİ DETAY

DEM PARTİ'DEN CHP'YE ZİYARET

CHP'DEN MEB'İN ÖNÜNDE 'YENİ MÜFREDAT' PROTESTOSU

HATAYSPOR'DA VOLKAN DEMİREL'DEN İSTİFA KARARI

DİSK, TÜİK ÖNÜNDEN SESLENDİ: "TÜİK, SÜREKLİ OLARAK ENFLASYONU DÜŞÜK BELİRLEYEREK, HER GÜN SOFRAMIZDAKİ EKMEĞİN DAHA FAZLA KÜÇÜLMESİNE YOL AÇIYOR"

BAKAN TEKİN:CHP'Lİ MİLETVEKİLERİNİN MEB’E YÜRÜYÜŞÜNÜ BASINDAN ÖĞRENDİ

YARGITAY ''İNANDIRICI DELİL YOK'' DEDİ, YEREL MAHKEME KARARINDA DİRENDİ

CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI VOLKAN DEMİR: ÖNCE İSRAİL İLE 'TİCARET' YOK DEDİLER, SONRA TİCARETİ YASAKLADILAR

İSTANBUL VALİLİĞİ: OKUL İNŞAATINDA 30 ASKERİ MÜHİMMAT BULUNDU

TÜRKİYE GAZETECİLER CEMİYETİ: GAZETECİYİ VE HABERİ ÖZGÜR BIRAKIN

DEVLET BAHÇELİ 1 MAYIS EYLEMLERİNİ HEDEF ALDI

ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİ: GEZİ TUTUKLULARI TALEBİNDEN SONRA YILMAZ TUNÇ GÖRÜŞMEYE ÇAĞRILMIŞ

TİCARET BAKANLIĞI, İSRAİL İLE OLAN TÜM TİCARETİN DURDURULDUĞUNU AÇIKLADI

BAKAN BOLAT: ''NİSAN AYI İTİRABIYLA İHRACATIMIZ 19 MİLYAR 271 MİLYON LİRAYA YÜKSELDİ''

Yükleniyor


İLİÇ’TEKİ MADEN OCAĞINDA 2 İŞÇİNİN DAHA CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

BAKAN IŞIKHAN: “79’U YERLİ ÜRETİM OLMAK ÜZERE 81 İLACI DAHA GERİ ÖDEME LİSTESİNE ALDIK”

CHP’Lİ ZELİHA AKSAZ ŞAHBAZ: “MENENJİT VAKALARI ARTIYOR, VERİLER GİZLENİYOR....

MADAM MARTHA KOYU İHALESİ BU KEZ MAHKEMEYE TAŞINDI

ÖZGÜR ÖZEL VE KEMAL KILIÇDAROĞLU AHLATLIBEL'DE BİR ARAYA GELDİ

SP GENEL BAŞKANI KARAMOLLAOĞLU, GÖREVİNDEN AYRILIYOR…

  • Pazar 19.6 ° / 11.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 19 ° / 10.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 22.7 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 34 30 1 3 59 93
2.Fenerbahçe 34 28 1 5 58 89
3.Trabzonspor 34 18 12 4 15 58
4.Beşiktaş 35 16 13 6 6 54
5.İstanbul Başakşehir 34 15 12 7 7 52
6.Alanyaspor 35 12 10 13 3 49
7.Kasımpaşa 34 14 13 7 -3 49
8.Rizespor 35 14 14 7 -7 49
9.Sivasspor 34 12 10 12 -4 48
10.Antalyaspor 34 11 11 12 -3 45
11.Adana Demirspor 34 9 11 14 2 41
12.Kayserispor 34 11 13 10 -9 40
13.Ankaragücü 35 8 12 15 -3 39
14.Samsunspor 34 10 15 9 -7 39
15.Fatih Karagümrük 34 9 16 9 -2 36
16.Konyaspor 34 8 14 12 -14 36
17.Gazişehir Gaziantep 34 9 18 7 -15 34
18.Hatayspor 34 7 15 12 -10 33
19.Pendikspor 34 7 18 9 -32 30
20.İstanbulspor 34 4 23 7 -41 16