Tarih: 13.12.2023 00:17

ÖZEL:"HATAY’DA VERECEĞİMİZ KARAR ÇOK TARİHİ BİR KARAR OLACAK"

Facebook Twitter Linked-in

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, katıldığı bir canlı yayında Hatay Belediye Başkanlığı hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Özel "Hatay’da vereceğimiz karar çok tarihi bir karar olacak" dedi.

Işık'ın "Hatay Belediye Başkanını başarılı buluyor musunuz, bir sonraki dönem aday yapacak mısınız?" soruna yanı veren Özel Hatay Belediye Başkanlığı hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Özel şunları söyledi:
"Geçtiğimiz günlerde memnuniyet anketi çalışılırken Hatay’ın anketini oldukça detaylı, siyasi ve ilçe kırılımlarına göre ve elimizde bulunan bulunmayan bütün kırılmalara göre detaylı alalım. Hatay’da vereceğimiz karar çok tarihi bir karar olacak. Depremden sonra Hatay başkan hakkında ne düşünüyorsa o karara uyacağız." yanıtını verdi.
"Hatay'da yıkım yaşanırsa herkesin sorumluluğu vardır. Bir kusur biçilecekse yerel yönetimlerin hiç kusuru yoktur demek mümkün değil. Bir belediye bizim, onun kusurunu ben alırım"

Halk memnunsa listelerde yer alacaklar. Birkaç hafta içerisinde memnuniyet anketleri tamamlanır, süreç içinde atanan ve atanmayan belediye başkanları yeniden görevlendirilen arkadaşlar olur. Dinlenecek arkadaşlar yerine başka biri gelecekse de orada partililik bilinciyle destek verirler.
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —