Tarih: 19.01.2019 10:15

ÖGRENCİLERİN HAYVAN SEVGİSİ

Facebook Twitter Linked-in

Hatay'ın İskenderun ilçesinde bir öğretmen, öğrencilerine hayvan sevgisi aşılamak için okul bünyesinde kurduğu kulüp aracılığı ile hem sokak hayvanlarını besliyor hem de öğrencilerine hayvan sevgisini aşılıyor.
Hatay'ın İskenderun ilçesinde bir öğretmen, öğrencilerine hayvan sevgisi aşılamak için okul bünyesinde kurduğu kulüp aracılığı ile hem sokak hayvanlarını besliyor hem de öğrencilerine hayvan sevgisini aşılıyor

İskenderun Akdeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Sağlık Hizmetleri Meslek Dersi Öğretmeni Nesrin Eren, okul bünyesinde kurduğu Hayvanları Koruma Kulübünde öğrencilere hayvan sevgisi aşılamak amacıyla bir etkinlik yaparak öğrencileri ile birlikte sokakta yaşayan kedi ve köpekleri besledi.

.Aralarında topladıkları harçlıklarla aldıkları mama, tavuk ve konserve ile soğukta zor günler geçiren kedileri besleyen öğrenciler kalan kısmını ise yardımlarla hizmet vermekte olan kedi bakım ve rehabilitasyon merkezine bağışladılar. Hatay Büyükşehir Belediyesi Kedi Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezinde bulunan kedileri besleyen ve onları seven öğrenciler, kedilerin durumları karşısında duygulandılar. Bir çoğu otomobillerin çarpması sonucu bacağı kopan, gözü kör olan hatta işkence görerek sakat kalan kedileri gören öğrenci ve öğretmenler duygusal anlar yaşadılar.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —