ÖĞRENCİLERE SICAK ÇORBA İKRAMI

ÖĞRENCİLERE SICAK ÇORBA İKRAMI

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Merkez kampüsünde bulunan Kütüphaneyi ders çalışmak, kitap okumak için kullanan öğrenciler kendilerine yapılan sıcak çorba ikramıyla içlerini ısıttı.

Kütüphane Daire Başkanlığı ve Dokümantasyon Daire Başkanlığında ders çalışarak uykusuz kalan ve emek harcayan, İSTE’nin en büyük değerlerinden öğrencilere destek olmak amacıyla sıcak çorba ikramına başladı. Rahat ve nitelikli ortamlarda ders çalışmalarına destek olmak ve bu çalışmalara odaklanmalarına yardımcı olmak amacıyla öğrencilere sınavlarına daha iyi hazırlanabilmeleri için sıcak çorba ikramlarının her gece 23:00 - 01.00 saatleri arasında Kütüphanede devam edeceği belirtildi.

İSTE Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli sınav döneminde Kütüphanede ders çalışan öğrencilere, Rektörlük tarafından sunulan çorba ikram ettiklerini belirterek 'Sıcak çorba ikramlarımız, sınav dönemi boyunca her gece 23:00 - 01.00 saatleri arasında Kütüphanemizde devam edecektir. Katkıları için Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’na teşekkür ederiz' dedi.Kütüphanede başlatılan çorba ikramından çok memnun olduklarını ifade eden öğrenciler, böyle bir uygulamayı düşünen, akıl eden herkese teşekkür ettiler.