MUHARREM İNCE'NİN DÜNÜRÜ KEMAL KILIÇDAROĞLU'NA DESTEĞİNİ AÇIKLADI

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin dünürü eski Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kazanması için çalışacağını açıkladı.

GÜNDEM 10.04.2023 17:33:00 0
MUHARREM İNCE

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin dünürü eski Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kazanması için çalışacağını açıkladı.

Memleket Partisi Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin dünürü, eski Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar; Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ve CHP’li milletvekili adaylarının kazanması için canla başla çalışacağını açıkladı. Işıklar açıklamasını “Size söz, baharlar gelecek!” sloganıyla tamamladı.
Özcan Işıklar’ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:
“Değerli Silivrili hemşerilerim ve değerli partililerim;
Bildiğiniz gibi ülkemizi 21 yıldır bir kanser gibi saran bu istibdat rejimine karşı, bu hukuksuz, adaletsiz, liyakatsız yönetimin her geçen gün daha da yoksullaştırdığı, ayrıştırdığı, düşmanlaştırdığı, çaresizleştirdiği halkımızın sesi olmak, ülkemizi ve insanımızı hakettiği aydınlık günlere, gençlerimizi umuda, özgürlüğe, anne-babaları refaha kavuşturmak için Sayın Genel Başkanımız, 13. Cumhurbaşkanı Adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun ileride Türkiye demokrasi tarihinde altın harflerle anılacak bu mücadelesinde ben de 40 yıllık, lafın gelişi değil, gerçekten 40 yıllık partimden İstanbul 3. Bölge Milletvekili aday adayı olarak başvuruda bulunmuştum.

Aday listelerinin Yüksek Seçim Kurulu’na teslim edildiği 9 Nisan Pazar gününden bir gece öncesine, hatta o günün sabah saatlerine kadar da ismim, sonradan basında da yer aldığı şekilde, bölgemizden 9. sırada yer alıyordu. Burada şunu belirtmek isterim ki, 2018 Milletvekili seçimlerinde partimiz bölgemizden zaten 9 Milletvekili arkadaşımızı Ankara’ya yollamıştı. Bu seçimde hem anket sonuçları, hem de meydanlar, sokaklar, kalabalıklar gösteriyor ki, çok daha fazla Milletvekili ile TBMM’de olacağız. Ancak yine hepinizin bildiği gibi, Millet İttifakı’nı oluşturan diğer partilerden, yani Demokrat Parti, Gelecek Partisi, DEVA Partisi ve Saadet Partisi’nden hepsi birbirinden değerli ve önemli Milletvekili adayı arkadaşlarımızın da, CHP çatısı altından, CHP listelerinden seçime girmesine karar verilmişti.

"FEDAKARLIK BİZE DÜŞTÜ"

Değerli arkadaşlar, aday belirleme ve listelerin oluşturulma sürecini, bu süreçlerin zorluğunu, hassaslığını ve dengeleri, hem daha önceki siyasi tecrübelerimden, hem de bu hafta sonu partimizdeki saatler süren toplantı ve görüşmeleri yakından takip eden biri olarak çok iyi bilmekteyim. Türkiye’mizin kaderini belirleyecek bu seçimde, tek bir oyun bile boşa gitmemesi, TBMM’de bir koltuk daha fazla kazanabilmek için o kadar ince hesaplamalar, o kadar detaylı planlar yapıldı, başta Genel Başkanımız ve parti üst yönetimindeki arkadaşlarımız ile diğer ittifak ortağımız partilerdeki mevkidaşları o kadar hassas senaryolar üzerinde çalıştılar ki, gerçekten ileride bu tarihi demokrasi zaferimizin bir belgeseli çekilecek olsa, 8 Nisan 2023 gecesi “en uzun gece” olarak tarihe geçer.
İttifak demek, karşılıklı özveri ve fedakarlık göstermek demektir. İttifak ruhu, birlik beraberlik ruhu, yol arkadaşlığı, siyasi yoldaşlık bunu gerektirir. Bu anlamda fedakarlık gerektiren noktalarda da ilk fedakarlık, ev sahibi olarak bizlere düştü.
“TÜRKİYE'NİN YARALARININ SARILMASI İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIM”
Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni yönetmek sadece Ankara’da Meclis sandalyelerinden ibaret değildir. Devletimiz, Cumhurbaşkanlığı ile, Millet Meclisi ile, kabinesi ile, kamu kurum ve kuruluşları ile bütüncül bir anlayışla, bütüncül bir vizyonla ve perspektifle yönetilecektir. Türkiye’mizin geride kalan 21 yılın yaralarını sarması ve kaybedilen zamanı hızla telafi etmesi de ancak böyle mümkün olabilir. Bu anlamda bizler de, her kurum ve kadroda, her görev ve mevkide, bize ne görev düşerse canla başla yerine getirmeye devam edeceğiz.
"SİZE SÖZ BAHARLAR GELECEK"
Silivrimizden Milletvekili aday listelerine giren, sevgili ekip arkadaşım, Meclis Üyem, kardeşim Doruk Bulut ve yine ekip arkadaşım, partimizin değerli emektarlarından Ender Unutan Ersözlü hanımefendi’yi canı gönülden, yürekten tebrik ediyorum. Bu seçimlerde Doruk Bulut kardeşimizi Ankara’ya gönderebilmek için mahalle mahalle, sokak sokak, kapı kapı en çok çalışanlardan biri ben olacağım, bundan kimsenin şüphesi olmasın.
Sayın Genel Başkanımızın Türkiye’nin 13. Cumhurbaşkanı seçilmesi için şu ana kadar olduğu gibi, bugünden sonra da gecemi gündüzüme katarak, parti örgütümle beraber sahada olacağım.
Size Söz, Baharlar Gelecek!

 

  • BIST 100

    10971,52%1,24
  • DOLAR

    42,03% 0,24
  • EURO

    48,46% -0,18
  • GRAM ALTIN

    5412,27% -0,31
  • Ç. ALTIN

    9047,60% 0,46

AKP’DEN ÇERÇİOĞLU’NA ŞAŞIRTAN ÖVGÜ: “BİNLERCE DAVA KADININA BEDEL”

DEPREMZEDE BEBEĞİN ÖLÜMÜ SONRASI HATAY’DAKİ KÜNEFE TÖRENİ TARTIŞMA YARATTI

İMRALI SÜRECİNDE YENİ DÖNEM SİNYALİ! ERDOĞAN: “YANSIMALARI OLACAK”

MÜFREDATA YENİ DERS GELİYOR: BİLİNÇLİ TÜKETİCİ!

THODEX'İN KURUCUSU FARUK FATİH ÖZER CEZAEVİNDE ÖLÜ BULUNDU

OSMAN KAVALA TUTUKLULUĞUNDA 8. YIL: ABDULLAH GÜL’DEN DİKKAT ÇEKEN ÇIKIŞ

BUGÜNDEN İTİBAREN TRAFİĞE ÇIKMAK YASAK! ESKİ EHLİYETLER İPTAL EDİLDİ

ERBAŞ GİTTİ, BİR ŞEY DEĞİŞMEDİ: DİYANET'TEN YİNE SKANDAL HUTBE

ERDOĞAN İMRALI HEYETİ İLE BİR ARAYA GELDİ

AYŞE BARIM'IN SAĞ KOLU AKP ÜYESİ OLDU

SARAÇHANE DAVASINDA KARAR: 109 KİŞİYE BERAAT!

ELEKTRİK ZAMMI DUDAK UÇUKLATTI: %90’A VARAN ARTIŞ KAPIDA!

İMRALI SÜRECİNE DAİR ÖNERİLERİNİ SIRALADI: DEMİRTAŞ’TAN ÇARPICI ‘KEŞKE’ LİSTESİ

“BEN YAPTIM, ÇOK PİŞMANIM” İDDİASI GÜNDEMDE: GÜLLÜ DOSYASI DERİNLEŞİYOR

GALATA’DA TASMALI YÜRÜYÜŞ SKANDALI! KADINI “MİYAVLATAN” İKİLİ TUTUKLANDI

MSB AÇIKLADI: 49 SURİYELİ HARP OKULLARI’NDA EĞİTİM ALACAK!

YENİ AKİT, DİYANET’İN ATATÜRK MESAJINA ÖFKELENDİ: “KEMALİSTLER DİYANET’İ ÖVDÜ!”

GÜLLÜ'NÜN KIZINDAN SONRA OĞLU HAKKINDA DA ŞOK İDDİA: ANNESİNE ŞİDDET UYGULADI!

ALMANYA BAŞBAKANI MERZ TÜRKİYE'YE GELDİ

CHP’DEN DİKKAT ÇEKEN RAPOR: “YARGI, SİYASETİN İNTİKAM ARACINA DÖNÜŞTÜ”

AŞIRI SAĞIN OY KAYBI AVRUPA’DA YANKI BULDU: HOLLANDA’DA YENİ DÖNEM Mİ?

ANKARA’DA YOĞUN TRAFİK: KOMİSYON FİDAN’I DİNLEYECEK, ERDOĞAN İMRALI HEYETİ İLE GÖRÜŞECEK

GEBZE'DE ÇÖKEN BİNA ENKAZINDA KALAN 2 KİŞİNİN DAHA CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

MUHİTTİN BÖCEK, EL YAZISIYLA YAZDIĞI NOTLA 'İTİRAFÇILIK' İDDİASINI YALANLADI

"İSTANBUL SENİN UYGULAMASI" SORUŞTURMASI: 4 KİŞİ HAKKINDA GÖZALTI KARARI

“MSB, EUROFİGHTER ANLAŞMASININ BEDELİNİ AÇIKLADI!

“EGEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR”: MİLYONLAR CUMHURİYET İÇİN YÜRÜDÜ!

RESEPSİYONDA DİKKAT ÇEKEN FOTOĞRAF: MHP O KAREDE YER ALMADI

FED FAİZİ 25 BAZ PUAN İNDİRDİ: POLİTİKA FAİZİ %3,75–4,00 ARALIĞINDA

CHP’Lİ ADIGÜZEL: “6–12 YAŞ ÇOCUKLARIN GÖSTERİSİ, ‘BACAKLARI ÇIPLAK’ GEREKÇESİYLE İPTAL ETTİRİLDİ”

Yükleniyor


İMRALI SÜRECİNDE YENİ DÖNEM SİNYALİ! ERDOĞAN: “YANSIMALARI OLACAK”

THODEX'İN KURUCUSU FARUK FATİH ÖZER CEZAEVİNDE ÖLÜ BULUNDU

OSMAN KAVALA TUTUKLULUĞUNDA 8. YIL: ABDULLAH GÜL’DEN DİKKAT ÇEKEN ÇIKIŞ

BUGÜNDEN İTİBAREN TRAFİĞE ÇIKMAK YASAK! ESKİ EHLİYETLER İPTAL EDİLDİ

ERBAŞ GİTTİ, BİR ŞEY DEĞİŞMEDİ: DİYANET'TEN YİNE SKANDAL HUTBE

ERDOĞAN İMRALI HEYETİ İLE BİR ARAYA GELDİ

  • Pazar 28.1 ° / 13.6 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.6 ° / 16 ° Güneşli
  • Salı 26.5 ° / 14.7 ° Güneşli

Trendyol Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 11 9 0 2 20 29
2.TRABZONSPOR A.Ş. 11 7 1 3 10 24
3.FENERBAHÇE A.Ş. 10 6 0 4 12 22
4.GÖZTEPE A.Ş. 11 5 2 4 7 19
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 10 5 3 2 4 17
6.SAMSUNSPOR A.Ş. 10 4 1 5 4 17
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 10 5 3 2 -3 17
8.TÜMOSAN KONYASPOR 10 4 4 2 2 14
9.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 11 3 4 4 3 13
10.CORENDON ALANYASPOR 10 3 3 4 0 13
11.KOCAELİSPOR 11 3 6 2 -5 11
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 10 2 4 4 -3 10
13.KASIMPAŞA A.Ş. 10 2 4 4 -3 10
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 10 3 6 1 -9 10
15.GENÇLERBİRLİĞİ 11 2 7 2 -6 8
16.İKAS EYÜPSPOR 10 2 6 2 -7 8
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 10 0 4 6 -14 6
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 10 1 8 1 -12 4