MÜCADELE KARARLILIKLA SÜRECEK

MÜCADELE KARARLILIKLA SÜRECEK

İskenderun’da ‘Uyuşturucu İle Mücadele Toplantısı’ Kaymakam İskender Yönden'in başkanlığında, kolluk kuvvetleri amirleri ve kurum müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Kaymakamlık Toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda konuşan İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, uyuşturucu ve bağımlılık ile mücadelenin ciddiyet ve kararlılık ile devam ettiğine dikkat çekerek, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın zehirlenmesine kesinlikle izin vermeyeceğiz. Bu hassasiyet çerçevesinde kolluk kuvvetlerimiz ve kurum müdürlerimiz ile işbirliği ve koordinasyon içerisinde herhangi aksaklığa ya da ihmalkarlığa mahal vermeksizin cansiperane görev ifa ediyoruz ve bu şekilde de devam edeceğiz. Gençlerimizin bağımlı olmasını istemiyorsak onlara yaşamın her anında destek olunması gerek. Gençlerimizin spor, sanat ve benzeri sosyal ve kültürel aktivitelere yönlendirilmesi ve bu tür çalışmalara öncelik verilmesi gerekmektedir.” dedi.

Türkiye genelinde tüm ilçelerde eş zamanlı olarak gerçekleşen ‘Uyuşturucu ile Mücadele Toplantısı’na Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, Cumhuriyet Başsavcısı Vekili İsmail Güngör, HBB Genel Sekreter Yardımcısı ve 2'nci Bölge Sorumlusu Taygun Cantürk, İlçe Jandarma Komutan Vekili Kıdemli Başçavuş Medet Sönmez, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İlçe Müftüsü V. Mehmet Altunal, Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürü Tayfun Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Ahmet Yanmaz, Sağlık Müdürü Dr. Volkan Yeter, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Kadir Başar, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Osman Hatlar, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ferit Ali Gündel, Muhyiddin İbn-i Arabi Erkek Yurdu Müdürü Mehmet Ali Yılmaz, İskenderun M Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Nihat Doğan, İskenderun T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Celalettin Çeşme, Denetimli Serbestlik Müdürü Mesut Akdülger katıldı.

Söz konusu toplantı uyuşturucu ve madde bağımlılığına yönelik değerlendirme ve analiz yapılmasıyla devam etti.