MMK'DA 11.yıl coşkusu

MMK

MMK Metalürji Ailesinin her yıl geleneksel hale getirdiği bu yıl da 8.si düzenlenen Metalurji Çalışanları Günü, MMK Metalürji’nin Türkiye’de kuruluşunun 11.  yılı coşkusu birlikte yaşandı.

Kutlamalara şirket yöneticileri, Özçelik-İş Sendikası Temsilcileri ve çalışanlarını bir kez daha bir araya getirerek katıldı. Etkinlik, çalışanların ailelerinin, işyeri servisleri ile fabrikaya ulaşımı sağlanarak; ailelerin fabrikayı gezmesi ve ailelere tesislerin tanıtılması ile başladı.

Fabrika gezisinin ardından kutlama alanına dönüş sağlanarak alanda çocukların keyifli vakit geçirmeleri için kurulan oyun parklarında gönüllerince eğlenmeleri dikkatleri çekti. Etkinlik, MMK Metalurji Genel Müdürü Denis Kvasov’ un konuşması ile başlayarak çeşitli kategorilerde çalışanların ödüllendirilmesi, fabrika içerisindeki 10. ve 5. yıl kıdem plaketlerinin verilmesi ile 11.yıl kutlama pastasının kesilmesi ile devam etti.

Tüm çalışanların ve ailelerinin bir araya gelerek kaynaştığı, eğlence ile bayram havasında geçen bu güne, MMK Metalürji büyük önem veriyor.  Konuşmalarda, Rusya’da her yıl Temmuz ayında büyük coşku ile kutlanan ve Türkiye’de yüzde yüz Rus yatırımı olan MMK Metalurji tesislerinde geleneksel olarak kutlanan günün, Türk ekonomisinin lokomotifi tüm metal emekçileri için önemli olduğu vurgulanarak, kutlamaların her yıl geliştirilerek yapılması dileklerinde bulunuldu.

MMK Metalürji’nin en büyük değerinin çalışanları olduğunun; çalışanlarının mutluluğu ve güvenliğinin Şirketin önceliği olduğunun vurgulandığı etkinlikte, programın akışı içerisinde devam eden canlı müzik eşliğinde çalışanlar, yöneticileri, arkadaşları ve aileleri ile birlikte keyifli vakit geçirerek geceyi sonlandırdı.