MEHMETÇİK ELLERİ TETİKTE EMİR BEKLİYOR… 

MEHMETÇİK ELLERİ TETİKTE EMİR BEKLİYOR… 

Afrin operasyonu öncesinde sınırın sıfır noktasındaki Oğulpınar Karakolu’nda namlular Afrin’e çevrildi.Reyhanlı sınırında bulunan Oğulpınar Sınır Karakolu’na konuşlandırılan obüs ve füzelerin namluların ucu Afrin yönüne çe

Reyhanlı sınırında bulunan Oğulpınar Sınır Karakolu'na konuşlandırılan obüs ve füzelerin namluların ucu Afrin yönüne çevrildi. Karakolun batı tarafında konuşlanan obüsler ve füze rampaların gelecek emirlere göre terör örgütünün mevzilerini bombalayacak.
Çok sayıda askeri zırhlı araç, sınır noktasındaki Reyhanlı ilçesinde bulunan Oğulpınar Sınır Karakolu'na konuşlandırıldı. Sınır birliklerine 'teyakkuzda olun' talimatı verildi.
Afrin operasyonu kapsamında Hatay'ın sınır ilçeleri Hassa, Kırıkhan ve Reyhanlı'daki birliklere zırhlı askeri araç sevkıyatı devam ederken, askerler elleri tetikte verilecek emirleri bekliyor.
Öte yandan, yeni savunma sistemlerinin alt yapı çalışmaları için karakolda iş makineleri çalışmaya devam ediyor.

REYHANLI'YA TANK SEVKİYATI SÜRÜYOR

Hatay'dan Afrin'deki terör örgütü PYD/PKK mevzilerine zaman zaman top atışları yapılırken, bölgeye de askeri sevkiyat sürüyor. Doğu illerinden Hatay'a gönderilen 7 tankı taşıyan TIR'lar, dün Hatay'a ulaştı. Zırhlı araçlar ile TSK'ya ait sivil araçların da eşlik ettiği konvoy, Hatay'dan Reyhanlı ilçesine geçiş yaptı. TIR'lar Hatay 2. Hudut Alay Komutanlığı'na bağlı Narlıca Hudut Taburu'na geçti. Tankların Oğulpınar Hudut Karakolu'na konuşlandırılması bekleniyor. Bazı birliklerden gönderilen yaklaşık 20 araçlık askeri konvoy da Mardin'in Kızıltepe ilçesine ulaştı.