MANSUROĞLU ADAYLIĞINI AÇIKLADI 

MANSUROĞLU ADAYLIĞINI AÇIKLADI 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İskenderun İlçe teşkilatında 15 Aralık Pazar günü gerçekleştirilecek kongre öncesi mevcut ilçe başkanı Yusuf Mansuroğlu, adaylığını düzenlediği basın açıklaması ile duyurdu.

CHP İskenderun İlçe başkanlığı görevinin yaklaşık dört yıldır sürdüren Mansuroğlu’nun parti binasından gerçekleştirdiği basın açıklamasına bazı belediye meclis üyeleri, ilçe kadın kolları ve gençlik kolları, çok sayıda partili ve eşi İlmiye Mansuroğlu katıldı. Mansuroğlu konuşmasında, “Yaklaşık dört yıldır şeref ve gururla üzerimde taşıdığım Cumhuriyet Halk Partisi görevini Pazar günü gerçekleştirilecek kongrede tekrar sizlere teslim edeceğim, benimle ilgili düşüncelerinizi orada alacağım. Ben tabandan, mücadeleden, sokaklardan geldim. CHP ilçe başkanı olduğum kadar hepinizin arkadaşı ve dostuyum. Ben kendi iradem ile aday oldum. Bu saatten sonra beni kimsenin yönlendirmeye kimsenin gücü yetmez. Takdir sizlerin. Benim geçmişimi yakından biliyorsunuz, sizlersiz bir yola çıkmak mümkün değil. Karşımda aday olarak çıkan tüm arkadaşlara da başarılar diliyorum. Şimdiden hepsine başarılar diliyor, hayırlı olsun diyorum. Bazı dedikodular çıkarmışlar listede çıkan kişiler ile alakalı. Listede kimsenin ismi belli değil. Listeler zaten son gün yapılır.” 

“DÜŞÜNCELERE ZİNCİR VURULMUŞ DURUMDA”
Ülkede bir siyasi iktidarsızlık olduğunu, bunun yanında da işçinin, çiftçinin emekçinin çile çektiği bir durum olduğunu belirten Mansuroğlu, iktidarın içinde yer alan kişilerin bu icraatı gerçekleştirenlerin kendileri değillermiş gibi bir tutum içerisinde olduklarını belirterek şunları söyledi, “Pes doğrusu! Ülkenin başındaki diktayı canlı olarak sizler her yerde bunları canlı olarak yaşıyorsunuz, görüyorsunuz. Düşüncelerinize zincir vurmuşlar bunu da biliyorsunuz.” 

“DİREKSİYONU SAĞA KIRDIRTMAYACAĞIM”
Son zamanlarda yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle maddi manevi kayıp yaşadığını ancak dost ve arkadaş kaybetmemek için elinden gelen her şeyi yaptığının altını çizen Mansuroğlu, “Bir de bir şeyi kaybetmedim. Kesinlikle partimin direksiyonunu sağa kırmadım, kırdırtmadım. Sosyal demokrat bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldim, şerefle hala bu unvanı taşıyorum. Burada olduğum müddetçe partimin direksiyonunu sağa kırmalarına müsaade etmeyeceğim. Yolda beraber yürüdüğüm arkadaşlarıma da çelme takmadım, yolda yürüdüğüm insanları yolda bulduklarımla değişmedim. Belki de bu benim zaafımdır. Kimseyle isteyerek kavga etmedim ama kavgadan da kaçmadım. Kendimi bütün benliğimle teslim ediyorum ve adaylığımı sizlerin huzurunda açıklıyorum” şeklinde konuştu.