LİMANDAN KAÇIP ŞEHRİ BİRBİRİNE KATTI

LİMANDAN KAÇIP ŞEHRİ BİRBİRİNE KATTI

Türkiye genelinden getirilen liman kentlerinde kokusuyla bezdiren anguslardan biri limandan kaçıp İskenderun’u birbirine kattı.

Bir çocuğu altına alan ve  bazı araçlara zarar veren angus iğneyle etkisiz hale getirildi. İskenderun Limanında gemiden indirilişi sırasında kaçan angus, şehir merkezine girdi. Araç trafiğinin yoğun olduğu caddelerde, deli gibi koşan angus, iddiaya göre kaçarken bir çocuğu çarpıp altına aldı. Haber verilmesi ürerine İskenderun Belediyesi ekipleri angusun peşine düştü. Ara sokakta sıkıştırdıkları angusa tüfekle defalarca uyuşturucu iğne sıkıldı.

Önce sendeleyen, daha sonra yeniden kaçmaya başlayan angus yine ana caddeye çıktı. Kentin en işlek caddelerinden Şehit Pamir Caddesi’nde insanların ve araçların arasına daldı. Bir otomobile de çarpıp, büyük çaplı zarar verdikten sonra Belediye ekipleri tüfekle bir kez daha uyuşturucu iğne atarak  angusu etkisiz hale getirdi.

Bu anlarda ise çevredeki vatandaşlar etrafa zarar vererek kaçan ve etkisiz hale getirilen angusu heyecan ve meraklı bakışlar arasında izlediler. Birçok vatandaş bu anları cep telefonlarıyla kaydetmeyi de ihmal etmediği gözlendi.

Bir süre sonra baygın angus, İskenderun Belediyesi iş makinesi kepçeyle bulunduğu yerden alınarak götürüldü.