LİDERDEN ÇİFTE İMZA

LİDERDEN ÇİFTE İMZA

TFF 1. Lig ekiplerinden temsilcimiz, lider Hatayspor ara transfer dönemine hızlı bir giriş yaptı. Hatayspor, Yeni Malatyaspor'dan Rahman Buğra Çağıran’ı sezon sonuna kadar kiralık, yine Süper Lig ekiplerin Kasımpaşa’da top koşturan

Futbolda ara transfer döneminin başlaması ile birlikte ikinci yarı hazırlıklarını Antalya’da sürdüren Hatayspor, Yeni Malatyaspor’da forma giyen 25 yaşındaki Rahman Buğra Çağıran’ı sezon sonuna kadar kiraladığını ve Süper Lig ekiplerin Kasımpaşa’da oynayan aynı zamanda Bulgaristan Milli Takımı formasını da giyen 29 yaşındaki Popov ile de 2.5 senelik sözleşme imzaladıklarını açıkladı. 


 

Gerçekleşen imza töreninde Hatayspor İdari Menajeri Murat Bereket ve Hatayspor Yöneticisi Aydın Toksöz hazır bulundu. Transferle ilgili Hatayspor Kulübü'nden yapılan açıklamada, “Kulübümüz, geçtiğimiz sezon Yeni Malatyaspor'da forma giyen Rahman Buğra Çağıran ile sezon sonuna kadar kiralık sözleşme imzalamıştır. Oyuncu aslen orta saha oyuncusu olup birçok mevkide görev yapabiliyor” ifadelerine yer verildi.
 

POPOV İMZAYI ATTI
 

Hatayspor İdari Menajeri Murat Bereket, Bulgar oyuncuyla İstanbul'da 2,5 yıllık anlaşma sağladıklarını bildirdi. Hatayspor’dan yapılan resmi açıklamada ise: “Geçtiğimiz sezonlarda Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa’da forma giyen, aynı zamanda Bulgaristan Milli Futbolcusu, başarılı sağ bek Strahil Popov, kendisini 2,5 yıllığına bordo beyaz renklerimize bağlayan imzayı attı.” İfadeleri kullanıldı.

Orijinal mevkisi sağ bek olan Bulgar futbolcu Kasımpaşa ile ligin ilk yarısında 14 maça çıkıp 2 asist yaptı.