LİDER 3 PUANI 2 GOLLE ALDI

LİDER 3 PUANI 2 GOLLE ALDI

TFF 1. Lig’de temsilcimiz lider Hatayspor, sahasında konuk ettiği Ekol Göz Menemenspor'u ikinci yarıda bulduğu gollerle 2-0 mağlup ederek puanını 40’a yükseltti ve liderliğini sürdürdü.

Hatayspor, kaptan Mesut Çaytemel ve yeni transfer Dame Diop'un attığı gollerle maçı 2-0 kazanarak 40 puana yükseldi ve liderliğini sürdürdü. Rakiplerinin haftayı galibiyetle kazanmasının ardından maça 3 puan parolasıyla çıkan Hatayspor sahaya kalede Akın, savunmada Popov, Sadi, Yusuf, Mesut, Kubilay, Alican, Selim, Caner, Gökhan, Mirkan Aydın 11’i ile çıktı. Taraftarının da tribünleri doldurarak müthiş destek vererek başlayan mücadelede oyun kontrolünü elinde bulunduran Hatayspor, kapanan rakibine karşı aradığı golü bulamadı ve maçın ilk yarısı golsüz berabere sonuçlandı. İkinci yarıya daha istekli başlayan lider Hatayspor 49. dakikada kazandığı penaltı atışını gole çeviren takım kaptanı Mesut Çaytemel ile 1-0 öne geçti. Golden sonra da oyunun kontrolünü elinde tutan temsilcimiz rakip kaleye de daha fazla gitmeye başladı.

Beklenen gol ise maçın son dakikasında geldi. 85. dakikada Mirkan Aydın’ın yerine oyuna dahil olan yeni transfer Dame Diop, Gökhan karadeniz’in asistini gole geçirerek takımı ve taraftarları rahatlattı. Diop Hatayspor ile çıktığı ilk resmi maçında gol ile tanışmış oldu. Hatayspor, maçtan 2-0 galip ayrılarak önemi bir haftada 3 puanın sahibi oldu.
Karşılaşmayı Hatay Valisi Rahmi Doğan, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ve Hatayspor Onursal Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş ve eşi Nazan Savaş, Hatay Milletvekili İsmet Tokdemir de takip etti. 

 

ELAZIĞ ÜŞÜME, HATAY SENİNLE
 

Deprem felaketinin yaşandığı Elazığ’a bir destek de Hatayspor taraftarından geldi. Antakya Atatürk Stadyumu’nda oynanan müsabakanın bitiş düdüğünün ardından Hataysporlu taraftarlar, sahaya atkılarını atarken, tribünlerden ‘Elazığ üşüme, Hatayspor seninle’ tezahüratları yükseldi.