Tarih: 12.10.2019 15:26

LAYIK OLDUĞU YERE ÇIKARACAĞIZ

Facebook Twitter Linked-in

Toysal, Hatayspor'u layık olduğu yere getireceklerinin altını çizerek, hedefi olan bir takıma geldiğini ve faydalı olmak için çabalayacaklarını belirtti. Teknik Direktör Toysal açıklamasında 'Hatayspor, hedefi olan bir takım ve önemli bir camia, elimizden gelen gayreti gösterip Hatayspor'a faydalı olmak için buradayız. İhtiyaç doğrultusunda bizi çağırdılar ve 'gelmiyoruz' diyemedik. Bizim çok uzun süredir Hatayspor'a hizmetimiz devam ediyor. Futbolculuk dönemimde transfer olup gittiğimde ciddi bir bonservis bedeli ödenerek diğer takımlara transfer oldum. Bir önceki dönemde teknik direktör olarak geldiğimde 'bana ateş gömlek giydiniz' demiştiniz, ben de 'biz buranın öz evladıyız Hatayspor'un bu durumda ihtiyacı olduğunda koşa koşa geleceğimizi' söyledik ve göreve başladık. O dönemdeki baskı ne kadarsa bu dönemde de değişen bir şey yok. Sonuçta futbol sahada oynanıyor, hedefi doğrultusunda bizi davet eden camiaya elimizden geldiği kadar destek olmak zorundayız. Hatayspor'u sezon sonunda layık olduğu yere çıkaracağız diye umut ediyorum' dedi.


Kendi doğrularını sahaya yansıtmaya geldiğini söyleyen Toysa: “Bana burada güzel bir çalışma fırsatı sunuldu bizde o fırsatı iyi değerlendirip, Hatayspor'u layık olduğu yere getireceğiz. İlhan hocanın görüşü ile benim ki çok farklı. Biz kendi karakterimizi takıma yansıtıp güzel işler yapmaya devam edeceğiz. Puan olarak iyi bir noktadayız ve bu durumda köklü bir değişikliğe gerek olmadığını düşünüyorum. Ufak tefek dokunuşlar illa ki olacaktır. Biz kendi hocalığımızı, karakterimizi sahaya yansıtabilmek adına değişiklikler tabi ki olabilir. İyi giden bir havayı devam ettirmek istiyoruz' şeklinde konuştu.


Adana Demirspor maçı için çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Toysal 'Adana Demirspor maçı önemli ve çalışmalarımız gayet iyi gidiyor. Şu ana kadar bir mağlubiyetleri var ama çok berabere kalan bir takım. Kendi içimizde eksikliklerimizi giderip, rakibin eksiklerini istişare edip bu maçtan galip gelmeyi düşünüyoruz. Kadro da eksik futbolcumuz bulunmuyor' ifadelerine yer verdi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —