Tarih: 12.11.2019 16:58

KÜTÜPHANEYİ KORİDORLARA TAŞIDILAR 

Facebook Twitter Linked-in

Denizciler Gübretaş Ortaokulu’nda “Eğitim Sokakları ve Koridor Kütüphanesi' açılış programı düzenlendi. Programa İskenderun Kaymakamı İskender Yönden de katıldı. 


Düzenlenen etkinliğe Kaymakam Yönden’in yanı sıra İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu, Şube Müdürü Önder Faruk Sarı, hayırseverler ile okul idarecileri, öğretmenler ve veliler katıldı. Programda konuşan Yönden, okul müdürü Adem Kesik ve okulun tüm idareci ve öğretmen kadrosuna teşekkür etti.


İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, eğitime her zaman destek olmaya devam edeceklerini belirtti.  Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, okulun içerisinde oluşturulan ‘Koridor Kütüphanesi’nin ve diğer sosyal alanlara katkılarından dolayı hayırseverlere teşekkür etti. 


Yapılan konuşmaların arından İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Belediye Başkanı Tosyalı, hayırsever iş insanları, eğitimciler ve eğitim gönüllülerinin iştirakiyle açılış kurdelesi kesilmesinin ardından derslik ziyareti yapılarak, öğrencilere ara tatil hediyesi olarak lunapark bileti dağıtıldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —