Tarih: 15.10.2020 20:58

KUNDAKÇI DİYE DÖVÜLEN GENÇLER SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Facebook Twitter Linked-in

Belen İlçesinde başlayan ve üç ilçe sınırlarına sıçrayan orman yangını ile ilgili terör örgütü üyelerinin yaktığı gündemde yerini almasıyla birlikte iki genç bölgede bulundukları sırada bazı vatandaşların saldırısına uğramıştı.
Bir gurubun saldırısından canlarını zor kurtardıklarını söyleyen Serdar Bağlam önce hastaneye götürüldüklerini daha sonrada arkadaşı Abdülaziz Arslan ile Arsuz Emniyet müdürlüğü tarafından şüpheli olarak gözaltına alındıklarını belirtti.

Korku dolu anlar yaşadıklarını ifade eden Bağlam,  “Akşam arkadaşla sahil kenarında takılıyordum küçük su dökmek için boş inşaata geçince peşimizden gelenler bizlere sopalarla saldırmaya çalıştı. Bizde kaçmaya çalıştık oradakiler yakalayın ormanı yakan teröristler diye bağırınca herkes bize saldırmaya çalıştı. Çenem kırıldı.

Şuanda suç duyurusunda bulunmak için buraya geldim biz terörüst değiliz bu ülkenin insanıyız.” dedi.Yapılan soruşturma neticesinde Orman yakma ve molotof atma gibi bir olaya karışmadıklarının açığa çıkmasıyla birlikte serbest kaldıklarını anlatan Abdülaziz Arslan, sosyal medyada paylaşılan terörist damgasından son derece rahatsız olduklarını  savcılığa suç duyurusunda bulunacaklarını belirtti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —