Tarih: 14.05.2021 01:04

KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI'NDAN SKANDAL VİDEO... TEPKİ YAĞDI

Facebook Twitter Linked-in

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 'Tüm turizm çalışanları, otellerde restoranlarda çalışanlar, şoförler, havaalanlarında çalışanlar, tur rehberleri de dahil turistin görebileceği herkesi mayıs sonuna kadar aşılayacağız' demiş tepki toplamıştı.
İLK TEPKİ CHP'DEN 
CHP Sözcüsü Faik Öztrak, 'Turistin göreceği herkesi aşılayacağız” diyerek milletle alay etmeniz yetmedi; şimdi “aşılandım” maskeleriyle milleti etiketlemeye mi sıra geldi. Bu nasıl bir rezilliktir?' dedi. 


'KENDİ MİLLETİNİ AŞAĞILAYAN BİR BAKANLIĞIMIZ DA OLDU SONUNDA'

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 'Bayramı da milletimize zehir etmeyi başardınız. Kendi milletini aşağılayan bir bakanlığımız da oldu en sonunda! Turizm sektörünün bu gelirlere ihtiyacı var. Arada sırada liyakatlı birileriyle çalışsanız çok iyi olurdu. @RTErdogan @MehmetNuriErsoy !' sözlerini kullandı.
İşte o paylaşım:


AKŞENER: YAZIKLAR OLSUN
Meral Akşener ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 'Pandemide sadece çile ve zorluk çektirdiğiniz bu aziz millete, şimdi de utanmadan bunu yaptınız. Yazıklar olsun.' ifadelerini kullandı.


BİR TEPKİ DE ALİ BABACAN'DAN
'Vatandaşını aşağılayarak, kandırarak ülke yönetilmez' dilen Ali Babacan'ın Kültür ve Turizm Bakanlığı'na tepki gösterdiği mesajı şöyle:
'Kendi vatandaşını bu kadar değersiz gören bir iktidarı hak etmiyoruz.
Bu milleti aşısız bıraktılar. Turizm sektörü de dahil tüm ülkeyi batırdılar.
Algı yönetimi için yine tweet sildiler ama video her yerde dolaşımda.
Vatandaşını aşağılayarak, kandırarak ülke yönetilmez.'

işte o video:




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —