KÖKSALDI MOTOR, HASTA KABULÜNE BAŞLADI

KÖKSALDI MOTOR, HASTA KABULÜNE BAŞLADI

Enfeksiyon Hastalıkları (İntaniye) ve Klinik mikrobiyoloji uzmanı Doç. Dr. Vicdan Köksaldı Motor, İskenderun Özel Palmiye Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yılmaz Şahutoğlu tarafından düzenlenen basın toplantısı ile kamuoyuna tanıtıldı.

Düzenlenen basın toplantısında konuşan Başhekim Op. Dr. Yılmaz Şahutoğlu hastanenin kurulduğu günden bu yana personel, fiziki ve teknolojik olarak büyüme eğiliminde olduğunun altını çizerek bu bağlamda yeni cihazların alındığını, yeni bölümlerin açıldığını ve açılması planlanan bölümlerin olduğunu söyledi.
 

TÜP BEBEK MERKEZİ FAALİYETE GEÇTİ
 

Uzun yıllardır bölge halkının en büyük ihtiyaçlarından biri olan ve büyük uğraşlar sonucu Sağlık Bakanlığından ruhsatı alınan ‘Tüp Bebek Merkezi’ni faaliyete geçirdiklerinin müjdesini veren Başhekim Şahutoğlu, ayrıca radyolojide kullanılmak üzere yüksek standartlı ultrason cihazları,  kliklerde ve yoğun bakımlarda kullanılmak üzere bilgisayarlı tomografi cihazı ve röntgen cihazlarının dijital olarak yenilendiğinden bahsetti. Şahutoğlu son olarak hastanenin fiziksel ve teknolojik olarak gelişimine katkı sağlayan başta yönetim kurulu olmak üzere tüm personellere teşekkürlerini iletti.

Hasta kabulüne başlayan Doç. Dr. Vicdan Köksaldı Motor, 1997’de Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olduğunu ve 2013 yılında MKÜ’den doçentliğini aldığını belirterek İskenderun Özel Palmiye Hastanesi’nde görev almaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.