Tarih: 25.12.2018 11:33

KIRILMAYIN KÖŞENİZE ÇEKİLMEYİN

Facebook Twitter Linked-in

CHP İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, partilerinden dürüst ve delikanlı insanlar çıktığını ifade ederek “Bugün Büyükşehir belediye Başkanımız aramızda kendisine seçimlerde başarılar diliyorum” dedi.


Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş da Büyükşehir ve ilçeleri kazanacaklarını belirterek “Hatay’ın her köşesini geziyoruz. Öncelikle Beni Bu göreve Layık gören genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ve ekibine teşekkür ediyorum. İnşallah hep birlikte Ankara’yı mahcup etmeden çalışacağız ve kazanacağız” diye konuştu. Hatay Büyükşehir Belediyesi Meclisinde azınlıkta olmak istemediklerinin altını çizen Savaş “Büyükşehirde güçlü olmamız lazım.

Hatay Büyükşehir’i alırız ancak İskenderun Başta olmak üzere tüm ilçeleri de almamız lazım bu nedenle buradan herkese çok iş düştüğünü belirtiyorum. ‘Allah için küsmeyin, Kırılmayın ve köşenize çekilmeyin, bir birimize destek olmazsak kazanamayız ya da tesadüfen kazanmamış oluruz. Hepimizin bazı yerlerde kırıldığımız üzüldüğümüz ve beklentilerimiz olabilir. Hepimizin bir amacı bu şehirde ve bu ülkede iktidar olmaktır. İktidar olmadan hiçbir şey yapamazsınız, bunun için bizim tüm eksikliklerimizi yapmamız için iktidar olmamız lazım” şeklinde konuştu.
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —