KILIÇDAROĞLU'NDAN ERKEN SEÇİM İÇİN MİTİNG ÇAĞRISI

KILIÇDAROĞLU

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Olağanüstü MYK toplantısının ardından yaptığı açıklamalarda erken seçim çağrısında bulunacakları mitinglerin ilkinin nerede ve ne zaman yapılacağını açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), döviz kurlarındaki yükseliş ve ekonomideki gelişmeler nedeniyle olağanüstü Merkez Yürütme Kurulu (MYK) kararı almıştı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün planlanan Gaziantep ve Şanlıurfa gezilerini iptal ederek, MYK’ya başkanlık etti.
CHP lideri Kılıçdaroğlu, olağanüstü MYK toplantısının ardından basın açıklamasında dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başşkanı Erdoğan'a bir kez daha 'sandık' çağrısında bulunan Kılıçdaroğlu, “erken seçim” çağrısıyla miting yapacaklarını, ilkinin de 4 Aralık günü Mersin’de olacağını kaydetti.
‘MİLLETİMİZE GİDECEĞİZ’
Kılıçdaroğlu, şu ifadeleri kullandı:

Erken seçim talebi milletin talebi artık. Milletimizle birlikte omuz omuza bu işin üstesinden geleceğiz. Milletimize gideceğiz. 4 Aralık Cumartesi günü Mersin’deyiz. Mersinliler ile çiftçi, emekli, memur, sanayici herkesle buluşacağız. Talebi göreceksin, millet seçim istiyor kaçma kardeşim. Kaçan insan zayıf iradeli, kibre teslim olmuş insandır. Kaçan insan korkan insandır.